![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 138> |
Автор | |
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Само си се гушкаме и сакаме. Има ли нешто поубаво од тоа?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Кому треба сонце да се стопли?
Еве му ги моите раце, Нека ги стави на лице, И нека заспие. Кому треба птица за да запее? Еве му го мојот глас, Нека го запише во својот слух И нека мечтае. Кому треба тишина за да заспие? Еве му го мојот молк, Нека го просипе врз себе И нека сонува. Кому треба злато за да живее? Еве му го мојот презир, Нека го врзе во просјачка торба И нека талка безимено по светот. Изменето од Quentin - 28.Март.2008 во 17:31 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
АЈ НА 1000 ЕУРА ДЕКа нема да се открие...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕГО ТАЈФУНИ НЕ ГО ОТКРИВААТ...
|
|
|
|
![]() |
|
ТЕШКО ДЕКА ЌЕ ГО РАСКРИНКАШ...
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Te slusam krcejki,
no sepak uvo mi golicas, no sepak atomi od karmin tvoj na usi mi se lepat kako rakavica parafinska i zatoa ne gi mijam i zatoa nagluv sum za se drugo. Pesna tvoja ti si pees, a silno sakam bar bukva edna moja da spomnes vo nevazen stih. Ti si sega tamu negde so nekoj sto ti treba, mu se smeskas i raka na ramo mu stavas, negde kaj bankata, negde kaj fontanata, a jas ke si kaslam na klupata sam. |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() Изменето од eurydice - 04.Април.2008 во 01:33 |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nani mi dusice
jas sum tuka i se e vo red, ke ti duvkam na celo koga ke se potis, vo pregratka moja ti si spij. Eve zvezdicka ti nosam da ti sveti za angelite da znaat kade da te najdat niz nokta da te vodat do kralevstvo tvoe megu oblaci beli kako sneg. Na srce ti mi lezi kade ti e mesto, kade ti e dom, jas sum tuka ko stoleten dab so korenja silni od vetrista burni da te cuvam da te gledam do krajot na site kraista. |
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
vo tvojata pregratka
vo toplo gnezdo stutulena ne sakam nisto da znam a alarmot dzvoni i vika stanuvaj pobrzaj kocijata ke ti se pretvori vo tikva |
|
![]() |
|
darkangel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Затоа што се од злоба направени
Креирани да создаваат Се пред себе уништуваат... Затоа што се лицемерни И те нудат со насмевки и смеа Болот во гради тие го нанесуваат... Затоа што те сакаат Но не сакаат да си среќен Затоа што се луѓе како и ние Затоа што се себични како и ти Затоа што се несреќни како јас Затоа што.... Но сепак над мене облаче И во него како во стрипoвите пишува ЗОШТО??? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 128129130131132 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |