![]() |
|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | |||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
konecno nesto pametno i od tebe,
![]() ![]() a za mene e premnogu povrsno toa sto ti site mislenja gi narekuvas povrsni a svoeto go kries.celta na forumot e sekoj da si go kaze svoeto mislenje i da gi komentira ostanatite mislenja no so blag prekor dokolku smeta deka se negativni a ne da gi narekuva povrsni bidejki nekoj (jas ne) no znaj nekoj ke go svati toa kako navreda na negovoto milsnje...
pa zatoa dragi someone bi ti dala eden cisto dobronameren sovet za vo idnina zbogati go svojot fond na zborovi so toa sto ke pojdes vo najbliskata biblioteka i ke zemes nekoja ubava kniga po tvoj vkus ![]() Изменето од Goddes of Chaos - 24.Јуни.2007 во 03:41 |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
![]() |
|||
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
||
mojata cel je da gi naucam decata moj da se vernici golemi vo Hristos i da ziveat i tie i jas Bozoven zivot za vo idninata da se najdeme pak vo na Gospo Rajot.a duri sme tuka pokraj verata da ziveeme dobar i miren zivot i da se grizime za drugi kolku i za sebe.za svetot da bide podobro mesto za ziveenje.
|
|||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|||
![]() |
|||
lost addict ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 27 |
||
Zivotna cel...go svakam na nekolku nacini...
zivotna cel da go izziveam zivotot kako so sakam i kako so mislam deka e najdobro za mene
so toa so uspesno ke se obrazovam ke prosetam ke najdam licnost so koja bi go pominala mirniot del od zivotot potomstvo,sreka
samo so sekogas ne e kako sto sakame i planirame...
![]() |
|||
All we need to survive, is the one person who truly loves us!!
|
|||
![]() |
|||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
||
да бидам од полза некому, да имам на кого да го пренесам моето знаење, да усреќам некого, и да имам мир и она чувство дека сум направила добри дела во животов...
![]() |
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
Mnogu mi se interesni karieristite i osobeno karieristkite. Na zdravje sisanje neka im e
![]() |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
someone ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
||
pa eve ti prethodno si napisal deka tvoja cel se slavata,mokta i parite,a za mene toa e povrsno i ne go obezvrednuvam tvoeto mislenje tuku realno go ocenuvam spored moi licni kriteriumi,sepak nemozeme site isto da mislime neli |
|||
![]() |
|||
gunslinger ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
||
Blagodaram pocituvana Juliija. |
|||
![]() |
|||
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
||
tesko toa so komsiite ipak
|
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
Најубава животна цел досега и најреална. |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
Животна цел ми е да остварам нешто на научно поле... И досега имам некои постигнувања, но како што повеќе завлегувам во нештата, гледам дека тоа е капка во морето...не стигаат два работни века за да се доврши работата... За денот кога ќе умрам воопшто не размислувам... Има ли потреба? Според мене, тоа е најглупавото нешто за што може некој да размислува... |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da si imam zena,deca familija,dobra rabota,mnogu ljubov,srekja,zdravje ...sozivot so komsiite itn.
|
|||
![]() |
|||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
||
se prasuvam moras li tugite celi da gi obezvrednuvas do taa mera narekuvajki gi ,,povrsni"???
Zosto ne ni gi kazes tvoite tolku ,,vozviseni celi" kako ,,najpameten'ili najegocentrik (poveke sum za vtorovo
![]() |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
mozebi si kaza
prasanjeto e dali nekoj procital |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |