|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma poveketo se isti...isti muabeti...isti finti na legnuvanje...isti mesta za izleguvanje...isti...Ja ne sum takva...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet daj ne zezaj e kakvi ima???? moze da ti se zasvigja radi izgledot a ne moze radi toa da se zaljubis u nea! aj deka ubavo izgleda na asvalt jas ke go sakam! nema logika!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvi zenski ima po ulicite...leleee...samo glup moze da se zaljubi samo u edna...
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stomakot e najdobriot pat!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlazim sa ljubavi se skidam , prestajem sa tim je gotovo
odlazim jer ako pridzes blize , uzecu taj otrov ponovo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не се заборава тоа. Како хероински зависник излезен од трапија демек излечен. Ама првиот допир со дрогата и пак ќе се врати на старото. Можеш едноставно да пробаш да побегнеш како што вика поговорката подалеку од очи подалеку од срце, и да негираш цело време. Но на крај на денот ништо не помага не се збораваат убавите моменти во животот, треба само да се прифати тоа и да се продолжи понатаму.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otruj ja sakanata licnost sto sakas da ja zaboravis, oti inace ke ti se vrti misla kako se ligavat i groktaat kako svinji goli na krevet
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ohooo tesko e.... ako veke sakate da go zaboravite morate da se obidete na sekoj moze na4in.. 4itav za toa i mozam da napisam 15 kratki soveti
1. Ispla4i se! 2. Spakuvaj gi site ljubovni spomeni 3. Svrti se kon sebe 4. Okruzi se so zgodni mom4inja 5. Razgovaraj so drugarka, majka (sigurno ke ti pomognat) 6. Ne gubi zaludno vreme 7. Razdvizi se 8. Prifati ja sudbinata (mozebi ne ti bil suden) 9. Napravi popis na site raboti koi gi pravel toj a te pravile nesrekna 10. Bla bla bla.. povikaj drugarki i predupredi gi deka ne smeat da kazat ni eden ubav zbor za nego 11. Napisi pismo vo koe detalno ke mu gi kazes site nesta sto te macat , a koi ne si imala moznost da mu gi kazes (No pismoto ne smeesh nikako da mu go dadesh) 12. Nacrtaj go tvojot najotkacen grafit na negovata fotografija 13. Odbegnuvaj gi "vash*te" mesta 14. Ispolni si go vremeto so mnogu korisni i humani neshta 15. Uzivaj vo muzikata, no "vashata" melodija e strogo zabraneta. Odberi neshto novo, poveselo. Mozebi sledejki gi ovie soveti ke ja zaboravite sakanata licnost.. megutoa sepak najgolema uloga ima vremeto.. mislam deka so vreme ke ja zaboravite... jas imav slucaj koga eden de4ko mi se svigjashe 4 godini i mislev deka nema da mozam da go zaboravam.. t.e. 1 godina mi se svigjashe e tie 3 godini se obiduvav da go zaboravam.. ali sepak dojde red i go zaboraviv iako na momenti pomisluvam deka uste mi se dopaga... ali SE SE MOZE AKO NESTO SE SAKA |
|
Thor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka samo vremeto e lek za takva rabota... tie sto sakale iskreno znaat...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakanata licnost odi po pat, a ti so kola go digas na hauba , se vrakas u rikverc da go skrckas do kraj, se vrtis naokolu da ne videl nekoj , nagazuvas na papuca i go zaboravas
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj koga se saka ne se otsakuva
tuku samo moze da se zaboravi posto
vremeto brise se od memorija............
ama ljubovta ostanuva nekade dlaboko
zakopana vo dusata kade si izdlabila
leglo i zatoa mnogu tesko se zaborava
nekoj ako si sakal/a a prodolzis da se
gledas so nego/nea Изменето од Goddes of Chaos - 03.Јуни.2007 во 21:55 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daleku od penis , daleku od srce
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne treba da se bide premnogu emotiven oti ke nae*es.
Изменето од gunslinger - 03.Јуни.2007 во 09:45 |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересно е што кога ке изгубиме некој сакан, веднаш си мислиме, леле, смак света, Титаник тоне, апокалипса
на почеток се ни изгледа трагично ама Љубовта демне на секој агол само треба да излеземе и ОП... |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |