![]() |
|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Автор | |||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
..da taka jas se zaebav...i zeznav..i zbuniv..i zdr...
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
...e,mojata bese sokriena..ne se gledase..i.. op...BELJA...!
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
бурмата днеес лесно се вади од рака, за жал...би требало да им ги заковаат изгледа. а таа што нема да ја гледа иако ја носи да ја жигосаат. па како можат така бреее????
![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Koj te izgore vaka tebe????
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Koga ke vidam deka na ovaa tema posledno pisuvalo masko, se iznenaduvam vo daden moment dur da ja svatam rabotava, deka ne bilo taka kako sum pomislil
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ЕЕЕЕЕ....ЗОШТО ДЕ..!?АЈ КАЖИ АКО ЗНАЕШ..?...ИМА НЕШТООО...ИМААА!!!....И НЕ ЈА СЛУШАЈТЕ НЕА..!!
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
||
go sakas ,ama toj e zenet ,
najdi nacin da go zaboravis i zosto voopsto da se gube vreme so takov tip so kogo nemas idnina i kaj kogo sekogas si na 2 mesto? ako misles deka toj e vistinskiot za tebe si zgesila vo start. zosto vistinski maz si ja pocituva zenata i nebara drugi. stom ja izneveruva zenata zosto bi ti bil veren i tebe?? |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
pa ako sum zenet, ne mi e smenet. Znaci ne smeam da se ozenam ...eee pa vise pa...
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Srcka nemoze devojkata da se cuvstvuva povredna od zenata ako znae i e svesna deka toj pak se vraka kaj nea i ostanuva so nea......onaa koja ne go sfaka toa e vistinska glupaca.....a ustvari glupava e i taa sto voopsto dozvolila da se vljubi vo ozenet covek
|
|||
![]() |
|||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
||
za mene tie mazi naprotiv ne se mazi, tuku najgolemi picki koj igraat dvojni prljavi gnasni igri!
|
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
ne nese pametni tuku se pravat GOLEMIIIIIIIIII e*aci*ta demek vo stilot na ("eve jas imam zena doma domakinka, decinja, ama brkam i devojcinja na strana") i gi lazat kao znaes jas doma nemam sex so zenami ne mi e ic ubavo ke se razveduvam?????? monotonija me faka i red drugi gluposti????
a nisto ama bas nisto nemaat poveke nego ne zenetite???
ustvari imaat obvrskite sprema zenite sto gi cekaat doma i decata???
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |