![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 277> |
Автор | |
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() не знам што го чачка копчето, десната рака му е здрава.. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Се смеам еден саат
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
http://ohrigani.mk/video-ke-plachete-od-smeene-se-za-lubov-na-bugarski-nachin/
Не да ме насмеа....неделава убаво ќе ми тргне ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
na raskrsnici zhivota a ono kruzhni tok
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Кога и да ја видам сликава, секогаш ме засмејува... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,trpe reshava krstozbor i ja prashuva trpana,,
,,trpano kade bea himalaite,, ,,,a trpana,, ,,,izvini neznam ti vchera go to treseshe tepihot,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...uf cekajte,imalo i popust samo ne e potkovano so reklamna kampanja.
..eiiii,najbolji se.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
koga edna vrska stanuva seriozna?
- koga kje gi snema smajlinjata, emotikonite de :))) Изменето од outlook123 - 23.Октомври.2014 во 10:38 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
последно нешто што ме насмеа е што Прилепчани ќе ја прават мајмунарата во Скопје
![]() така беше пишан насловот насекаде по копи пејст вестиве |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |