![]() |
|
Љубовни мудрости |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 27> |
Автор | |
veranadaljuba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
илииии....мажот е среќен со било која жена се додека не му постане жена
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Премногу љубов може да те убие
Мажот е среќен со било која жена се додека не ја засака |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Љубовта може да се испроси,
да се купи, да се добие како подарок, да се најде на улица, но НЕ МОЖЕ да се добие со СИЛА. Херман Хесе |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
shac..ne lupaj..te molam
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Идеална љубов е меѓу маж со добри примања и жена со добри давања!
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Потребни се само неколку секунди да се повреди саканата личност, а потоа се потребни години да се излечи.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
За жал...
во љубовта... мудроста... е на последно место... |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ljubovta e kako peperutka. Ako ja brkas ke ti bega, ako i ja podades dlankata ke ti sleta na rakata =)
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Вистина е дека девојките знаат многу убаво
да ги надмудрат момците....
но понекогаш некои работи не можат да ги сокријат...
Кога девојката е тивка, мисли на милион работи.
Кога девојката не реагира, длабоко е замислена. Кога девојката длабоко те гледа, се прашува колку долго ќе останеш покрај неа. Кога девојката ќе ти каже дека „сè е во ред“, тогаш нешто не е во ред. Кога девојката луто те гледа, се прашува зошто ја лажеш. Кога девојката ја спушта главата на твоите гради, сака засекогаш да останеш крај неа. Кога девојката сака да те гледа секој ден, и се допаѓаш. Ако девојка ти каже „те сакам“, тоа и го мисли. Кога девојката ќе ти каже „ми недостигаш“, тогаш не му недостигаш на никого повеќе од неа. |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
ne sum lekar, ama ima nekoja za lecenje slobodno neka se obrati. |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
pogreshno ili vistinski protolkuvana misla na ljubeniot mozhe da unishti ili sozdade nov svet
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Потребни се само неколку секунди да се повреди саканата личност, а потоа се потребни години да се излечи
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Љубов е кога некој точно знае што ти треба и кога без да му речеш ти го дава тоа, без да очекува нешто за возврат.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Вљубените се гледаат само себе си од сите останати, а забораваат дека останатите ги гледаат нив. - Платон
Најдобриот доказ за љубовта е довербата. - Joyce Brothers Да сакаш нешто значи да сфатиш дека тоа нешто може да биде изгубено. - Gilbert K. Chesterton Изменето од ФорумскаБаба - 20.Март.2011 во 17:08 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |