|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му приоѓа управникот на затворот на некој затвореник осуден на електрична столица:
- "Имате ли последна желба"? - "Да, држете ме за рака, ве молам"! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамо, мамо, ќе ми купиш велосипед за роденден?
-Не сине, што ќе ти е, ти имаш инвалидска количка. * Мамо, мамо, види имам џумка на главата, а нигде не сум се удрил. -Не бе сине, тоа ракот пуштил метастази. * Си биле две братчиња,на помалото му купиле мама и тато нова играчка, а на големото само балонче. -Малото го зеза: Мене нова играчка, тебе балонче! -Мене балонче, ама ти леукемија! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто мртвите не играат фудбал?
-па затоа што не можат да направат жив ѕид! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некое дете имало дрвена нога и таткому му рекол..
...сине ако поминиш одличен на полугодие ќе ти ја лакирам... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вампир влечка мртовечки ковчег и стигнува пред врата кај него.Ѕвони и му отвора синчето:- Леле бе тато, пак конзерва за вечера!?
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба и дедо се разведуваат на 100 години. Судијата ги гледа и се чуди.
- Аман бе луѓе, не можевте порано да се разведете!? - Чекавме децата да ни умрат - за да не се секираат! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата помеѓу педагог, педијатар и педофила? |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената се враќа од доктор каде и кажале дека ќе живее уште 12 саати, па му вика на мажот дека сака за последен пат да води љубов со него, диво и лудо, цела ноќ. А мажот и одговара:- Ех, лесто ти е тебе, ти не мора рано да станеш утре.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа пластично и опасно за деца?
Мајкл Џексон!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото и синот покрај излог на слаткарница:
Синот:Taто сакам колачињаа... Таткото:Покажи ми кои Синот:Ама јас немам рачиња Таткото:Епа нема рачиња,нема колачиња !! |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек осуден на смрт седи во ќелија. Дошло времето за исполнување на
пресудата. Во ќелијата влегуваат неколку непознати луѓе. Еден од нив
рекол:
- Ја разгледавме жалбата за вашето дело и решивме да ве ослободиме. Осуденикот заплакал од радост, започнал со сите да се ракува. Се јавува една жена: - Ние од здружението за правата на човекот, поради предизвиканите морални штети ќе ви дадеме милион евра. Осуденикот полетал од радост, не знаел што да каже... Кога еден рекол: - Го гледате ли црвеното светло? – насмевнете се на скриената камера. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку години имаш малечок? - човекојадец го прашува момчето кое се загубило во џунглата.
- Утре ќе полнам 5. -вели детето. - Е нема! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |