![]() |
|
Исповедување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
site priakazni isti se tazni ko ovaa , samo ti si mi vo mislive koga e prazna dusava i samo pomisli na toa sto se mozeme , mozebi e docna a moze ne |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
pa najdobro e se da frlis vo voda i da trgnes od nula -znam lesno e da se kaze no se e vozmozno
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
МИ СЕ ЧИНИ ГО ПРОКОЦКАВ ЖИВОТОТ НЕ ОДИГРАВ КАКО ТРЕБА;СЕ ВРЗАВ ВО ЈАЗОЛ НА СТАРА И НОВА ЉУБОВ;НА МИНАТО И СЕГАШНОСТ;НА ОНА ШТО МОРАШЕ И НА ОНА ШТО ТРБАШЕ
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Немам храброст да ти пишам, ни да ти се јавам ни смс да ти пратам. На самата помисла колку ми е тешко колку ми недостигаш прстите ми се кочат срцето ме боли...Секој ден секој саат, минута секунда е агонија без те*е..Ми недостигаат очите твои кои светеа како смарагди, ми недостасува раката твоја да ја допре мојата, ми недостасува гласот твој допирот насмевката.
Патам во агонија сум.. светлина гледам надеж нема.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ruzno , ruzno , nesrecna ljubavi , vec odavno kasno je za sve :((((
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Ne,tuku mir.....
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
ok primirje!!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Shto ima glupavo vo toa, koga plache chovek? Slushna.............?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mislam deka sega treba da ti vratam deka tukaaaaa nema gluvi se negiras sebe i
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
AUUUUUUUUU,kolku trogatelno,solzi mi naviraat........!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sekoj den mi nedostigas-sekoj den mislam na tebe i baram nacin da te zaboravam no nikoj ne e i nema da bide kako tebe -kolku e tesko da znam deka patistata ni se razminaa zasekogas
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не си воопшто свесен колку те љубам
![]() Колку ми недостасуваш колку патам.. Далеку си сега многу ...но, ако судбината сакалатака ќе прифатам со тешко срце...Каде и да си секогаш ке теносам во моето срце и само за те*е ќе и пракам на месечината молби да те чува од злото да ти дари спокој. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ако некој сака да си кажи мислите љубовни упатени према саканата или сака да се исповеда бујрум . еве јас ке поЧнам - сонце никогаш не сум сакал да те повредам и многу те сакам , само никогаш не сум сакал да ја крадам среќата на другите луѓе .
Повелете и вие другарице и другови
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |