![]() |
|
Предвидувања |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и????!!!! шо закључи???? бајач си или не си????? |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
јас предвидувам дека вечер ќе пијам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Nightmare ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Joki duso veruvam vo predviduvanja.Pricinata zosto e bidejki sama se imam uvereno i vervi voopsto ne mi bese ubo zs znaev deka ke mi se desit neso loso po pretcuvstvo.Zatoa tie pretcuvstva kolku se dobri tolku i zamaret zatoa najubo batali predviduvanja i se takvo bideki nie sami gi birame nasite patista od soluciite koi ni se dadeni.
|
|
Belive in who you are,not in what they telling you that you are
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
A da prasame nekoj so gleda vo gravcinja
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
еј, а работиш со минатото??? |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Абе YODA секој ден бурек јаде!!!! Кажи му нешто ново!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
YODA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Ај кажи шо ќе јадам утре бе ко толку знајш да предвидваш!
|
|
и то...
|
|
![]() |
|
White Eagle ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Tреба да верувате,оти да не.Кој сака нека ме праша,ќе му ја претскажам иднината
![]() |
|
Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.
Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине. |
|
![]() |
|
како бре не веруваш во иднината ...еееј човече...не можеш да ја планираш иднината , ако не веруваш во неа...јас прашав дали верувате во предвидувања на иднината, не во самата иднина...би требало да веруваме во неа... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
vo idninat a ne veruvam
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
|
...дали верувате во предвидување на иднината и некои такви ствари??? ...јас лично НЕ...според мене празно зборови се тоа...само еден знае што ќе се случи... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |