|
Кој е всушност... другарот Заев ? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 28> |
Автор | ||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кај нас во Македонија (вообичаено) одлучуваат гласачите , а не и политичарите. А највеќето од нив ...биле и се (сеуште) МАКЕДОНЦИ. пс Колку за да бидеш во текот со настаните ...друже „в`чко„ |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
http://plusinfo.mk/vest/30526/sdsm-so-posledna-ponuda-bugarski-model-%E2%80%93-shest-meseci-pred-sekoi-izbori-da-se-izbira-tehnicka-vlada
б'лгарски модел |
||||
old d4b3
|
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зоран Заев не ги негираше тврдењата дека еврокомесарот Јоханес Хан бил пристрасен или дека бил поткупен, како што претходно тврдеа тој и дел од неговите советници и поддржувачи. Изменето од novace - 16.Јуни.2015 во 14:16 |
||||
|
||||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па сигурно дека информациите кои протекоа за еврокомесарот и неговиот бизнис со казина не се случајно пласирани исто како и информацијата која сега ја читам,а е поврзана со кокаинската афера предводена од луге вработени во МВР.
http://www.kotle1.ca/vesti/item/512-zavrshikokainpolikolor Изменето од Alekxandar - 14.Јуни.2015 во 09:13 |
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е добро де искрена сум, почна криминалецот, продолжи грујо. Двајцата се за да ги лансираме на Нептун. Околу акциите, дај во пдф бизнис да размениме некое мислење, тргувам и јас
|
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што се случува кога еден опинок ке отиде во Брисел да бистри селска политика?
Пропаст ! Опозицијските медиуми распалија по Еврокомесарите со директни обвинувања дека се пристрастни и дека наводно биле поткупени од власта во РМ а нивниот лидер одбива да ја потпише веке претходно договорената агенда за изборите. Зајко несакал избори, сакал да резервира столче во парламентот без присуство на опозиција. Се надевам дека Еврокомесарите и одговориле на опозицијата дека парите од Сорос и неговата фабрика на болни мозоци за државни удари неможат да ги поткупат Еврокомесарите. |
||||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се слагам околу запоседнување на јавни површини..АМА почни (АКО СИ ИСКРЕНА) од почеток. Потоа се оди (со) лесно. пс Околу акции(те)....немам навика да зборувам , освен со упатени и кои ја знаат таа чудна и за мене необична работа. |
||||
|
||||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Богами, интуицијата ти е на ниво а и не си далеку од вистината...се ке отиде по гаволите ако дојдат на власт. |
||||
|
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па затоа и не ги сакам (ни) по пат да ги видам....одамна е забележливо нели? |
||||
|
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еве признавам, сакав да те прашам дали се чувствуваш слободен во мајка Македонија
Мене некако како да ме гушат политичариве, де едните, де другите. Дури и слободата на движење ми ја ограничија, како би требало да се чувствувам. Седнале онаму пред Влада, демек сред парк седат. Јас за нив морам да вртам уште 2-3 километри.. Оние другите, кога ќе ги паркираат колите на лента пред Собрание, ми иде да им излезам од кола и да ги оставам без ниедна гума. Види молимте, ем сакате да ја браните демократијата, ем им го отежнувате животот на луѓето. Во врска со акциите, се надевам дека ти се во некоја неСДСМ-овска фирма
|
||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако дојдат на власт Зајко баба и 40-те пратеници негови ке ти ги конфискуваат акциите на берза како народна имовина.
Изменето од Mazak - 14.Јуни.2015 во 00:39 |
||||
|
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ПРИЗНАЈ.....де.., и пола (ќе) ти се простува нели?. Како што некој си викаше во еден филм. пс Инаку ..јас си имам акции...ама ми се на Берза. |
||||
|
||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не мислев да го запросам, да не си крене акции
|
||||
||||
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
лол...ова личи како некоја љубовна понуда |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |