![]() |
|
Суеверие |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 22> |
Автор | ||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sueverieto e kako brisenje gaz so kopriva
|
||||
![]() |
||||
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|||
pu..pu...
poplukaj si pod pazuvi... |
||||
![]() |
||||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|||
Veruvam vo gatanje na kafe samo ako mi kazat ubavi nesta koi sakam da gi cujam
![]() |
||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||
![]() |
||||
my hart ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|||
nema spas od crn gavol koga ke ti vleze vo kuka
|
||||
![]() |
||||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|||
mojata (pajazina) visi vo agolot na poprecnata greda. im velam deka toa e 'naturalen' DREAM-CATCHER i ne cuva od zli duhovi duri spieme ![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Ke naredam orevi na balkon da moze da me vidat i so mojov mavam i gi krsam...taka mi kazale deka e za sreka, ama ne sum siguren oti dve-tri komsiki padnaa od balkonite obiduvajki se od poblizu da mi ja zapazat tehnikata i sea kutrite so staki setaat
|
||||
![]() |
||||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|||
Edna pajazina vekje podolgo vreme prestojuva vo agolot pod parnoto i na site im kazuvam deka e za srekja,a vsusnost me mrzi da ja iscistam.
![]() |
||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
moi....,...shto si chachkala tuka?!
![]() ![]() Изменето од brza - 16.Јуни.2008 во 22:54 |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|||
Чаре - штом те бие малер, на бајачка
![]() |
||||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
... jas sum zabelezala deka mene me bie maler... cekam edno pola saat na raskrsnica... koga ke me presretnat... ovie kolonive... so funkcionerive... a posebno od toa nivnata pratnja.... ko ke proshishkaat.... mnogu prashina digaat.... i shto e najtragicno... sekoj den gi srekavam... se mi zastanuvaat na patot.... caire????...
|
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|||
Така си се убедила, престани да мислиш на тоа, кога и да ја видиш погали ја и се ќе биде ок... |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
|||
Mene stalno na levo mi lezi, ke go prefrlam na desno moze sreka ke me prati
|
||||
![]() |
||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||
AMA KONTINUIRANO KOGA KE JA VIDAM TEZOK MALER ME SNAOGA ,NESAKAM DA MISLAM DO UTRE BAREM ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |