IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - А што е со лезбејките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што е со лезбејките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 17>
Автор
Порака Обратен редослед
The_Grim Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 71
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Grim Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 16:57

Super!!!...Najveke nesto sto me pali toa se lezbejki...definitivno....znaat sto im treba edna na druga i znaat kako treba do sovrsen seks!!...Love it!!

Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one.
"Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2006 во 23:35
lugje sto se slucuva so temata za lezbejkite??? kako da j apodzaboravivte 
Кон врв
kasiopea Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2006
Локација: Slovenia
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasiopea Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 21:23
Zdravo mende, probav da ti odpisam ama ne odi, a ne ke e OK da ne ti se zablagodaram za porakata i da ti kazame deka ne e nikakva hrabrost ako si go kazes svoeto mislenje,toa e samo nehipokraticnos...znaci zboris toa sto mislis a pravis ona sto zboris..i rabel sega ova navistina e von tema,ama samo taka mozev da mu pisam i odgovoram na mende...!
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 17:37
vazno se kaza sto e i sto i lezi na dusata se olesna  e sega nie da preminime na temata sto e so lezbejkite i dali gi ima vo forumot i ako gi imam da kazat po nesto ako sakat ne gi terame vo sekoj slucaj sosila
mbm
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasiopea Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 17:28

Stvarno rabel???

mozno, mozno greski se slucuvaat, nego daj objasni mi ja tenata za da mi bide vo pravo:))))

Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 01:11
Касиопеа, фала на мислењето, само малце.во погрешна тема ти е.... :)
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasiopea Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 22:26

No eve uste edna nova clenka.Malku me zaintrigira temava i se prasuvam so koe pravo bilo koj kogo osuduva.Da nema zabuna sum heteroseksualka i seksualno me interesira sprotivniot mi pol,no mora da kazam deka imam mnogu dobri prijateli koi se i pederi a i lezbejki,nivnata seksualna orientiranost mene licno NEne mi predstavuva nikakov problem , koj sto si pravi vo svoja spalna e negova rabota, zatoa konstatcii od vid ne se normalni nimalku ne drzat, toa se sosema normalni lugje intelektualci nacitani razgledani, zalno e da gi satanizirame mnogu podobro ke e da ednostavno gi prifatime takvi kakvi sto se,ili pak da gi ignorirame...znaci i nie hetero kako i tie homo imame potpolno pravo na sopstvemn izbor i toa ama bas nikako nema da ne kategorizira kako NENORMALNI!!!!

Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 18:35
Jaс би рекол лезбејките не се замараат да идат на вакви форуми и да дискутираат..... 
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 13:17
IZGLEDA NEMAAT XRABROS DA NAPISAT NESTO
mbm
Кон врв
sentry Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sentry Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 17:31
Originally posted by mikus mikus напиша:

A NA VISTINA.   SHTO E SO LEZBEJKITE?

па највероватно ако ги има на форум, нека се истакнат, нека си кажат нешто за се*е, да не бидат табу
elite sentinel
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 09:19
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Бејб, зашто неможеш да генерализираш така. Ова го имам кажано мислам на некоја од темиве. Не сите жени обожаваат да гледаат двајца геј луѓе во љубовен чин, и не сите мажи сакаат да гледаат лезбејки во сексуални игри.

Можеби и си во право бејб не оспорувам. Колку што имам сознание за грото од лугето што ги познавам уживаат да гледаат затоа и си напишав
но секој различно нормално.
Кон врв
Влекач Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Локација: Indonesia
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Влекач Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 00:30
Originally posted by blue blue напиша:

kako i da e, me interesirase kako i koga si razbral.

еднаш кога си го прераскажувавме MULHOLLAND DRIVE, начинот на кои ги имаше доживеано некој од детаљите во фимот... ма што ти прераскажувам па те*е ти и онака нема да разбереш.
...што да правам, тоа ми е во крв...
Кон врв
Влекач Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Локација: Indonesia
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Влекач Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2006 во 00:16
Originally posted by blue blue напиша:

супер, се надевам дека ќе ти успее
веќе ми успеа
...што да правам, тоа ми е во крв...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 17:54
tocno e taka rebel vo pravosi
mbm
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.