|
А што е со лезбејките? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super!!!...Najveke nesto sto me pali toa se lezbejki...definitivno....znaat sto im treba edna na druga i znaat kako treba do sovrsen seks!!...Love it!! |
|
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugje sto se slucuva so temata za lezbejkite??? kako da j apodzaboravivte
|
|
|
|
kasiopea
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo mende, probav da ti odpisam ama ne odi, a ne ke e OK da ne ti se zablagodaram za porakata i da ti kazame deka ne e nikakva hrabrost ako si go kazes svoeto mislenje,toa e samo nehipokraticnos...znaci zboris toa sto mislis a pravis ona sto zboris..i rabel sega ova navistina e von tema,ama samo taka mozev da mu pisam i odgovoram na mende...!
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazno se kaza sto e i sto i lezi na dusata se olesna e sega nie da preminime na temata sto e so lezbejkite i dali gi ima vo forumot i ako gi imam da kazat po nesto ako sakat ne gi terame vo sekoj slucaj sosila
|
|
mbm
|
|
kasiopea
Нов член Регистриран: 29.Јануари.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvarno rabel??? mozno, mozno greski se slucuvaat, nego daj objasni mi ja tenata za da mi bide vo pravo:)))) |
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Касиопеа, фала на мислењето, само малце.во погрешна тема ти е.... :)
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
kasiopea
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No eve uste edna nova clenka.Malku me zaintrigira temava i se prasuvam so koe pravo bilo koj kogo osuduva.Da nema zabuna sum heteroseksualka i seksualno me interesira sprotivniot mi pol,no mora da kazam deka imam mnogu dobri prijateli koi se i pederi a i lezbejki,nivnata seksualna orientiranost mene licno NEne mi predstavuva nikakov problem , koj sto si pravi vo svoja spalna e negova rabota, zatoa konstatcii od vid ne se normalni nimalku ne drzat, toa se sosema normalni lugje intelektualci nacitani razgledani, zalno e da gi satanizirame mnogu podobro ke e da ednostavno gi prifatime takvi kakvi sto se,ili pak da gi ignorirame...znaci i nie hetero kako i tie homo imame potpolno pravo na sopstvemn izbor i toa ama bas nikako nema da ne kategorizira kako NENORMALNI!!!! |
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jaс би рекол лезбејките не се замараат да идат на вакви форуми и да дискутираат.....
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IZGLEDA NEMAAT XRABROS DA NAPISAT NESTO
|
|
mbm
|
|
sentry
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па највероватно ако ги има на форум, нека се истакнат, нека си кажат нешто за се*е, да не бидат табу |
|
elite sentinel
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби и си во право бејб не оспорувам. Колку што имам сознание за грото од лугето што ги познавам уживаат да гледаат затоа и си напишав но секој различно нормално. |
|
|
|
Влекач
Група Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Indonesia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еднаш кога си го прераскажувавме MULHOLLAND DRIVE, начинот на кои ги имаше доживеано некој од детаљите во фимот... ма што ти прераскажувам па те*е ти и онака нема да разбереш. |
|
...што да правам, тоа ми е во крв...
|
|
Влекач
Група Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Indonesia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...што да правам, тоа ми е во крв...
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno e taka rebel vo pravosi
|
|
mbm
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |