|
ПЕНЗИИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ НА ОНА, БОРЦИ НА РМ |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека барем во нешто ќе послужиме како појдовна точка за решавање на палестинско - израелските недоразбирања ........ со краен резултат давање на пензии на припадниците на ал фатах и пло
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostavete go na mira real, ne ve razbiram, covekot ne e nacionalist. Kamo srekja site vo Makedonija da se takvi . Pozdrav do tebe real! |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УЧК и ОНА?...... ,, организирана вооружена сила расподелена во своите формации, со задача да дејствуваат на терирторијата на Република Македонија,,. Погоре напишаното го потврди, - Рамковниот Договор во кој се утвредени две завојувани во своите формации страни- од една страна ОС на РМ а од друга УЧК или ОНА, - потоа акцијата за разоружување: ,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,, за да на крај, - Хашкиот Трибунал донесувајки ја ослободителната пресуда за екс министерот на МВР. Давајки свое образложение дека го ослободува поради командна одговорност, да ни каже дека во 2001 година сепак имавме војна........ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes vo 21.vek, se e lesno i nisto nee tesko, za da nekoj da gi nauci da znae za edna vistina moze a ako znam ne mi odgovara normalno, nema da ni odgovara, ako nie sekogas sme begale ot vistinata sme begale ama nemojt da vi bide vlasta kriva i celiot svet sto saka da gi ispravi greskite ot minatoto. |
|
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti taka znaes a mozebi i ne ti odgovara ili so ucenje i setanje slab si nie mozebi site trebase da ideme kako vo k*rs vo eu edno 5 godini a mozebi ke bevme podrugi togas i moite drugari makedonci se nervirat mnogu sto nekoj im naprai vo minatoto loso no ke imame idnina sigurno i mnogu podobra i mnogu po bogati ke bideme. |
|
Makedonec84
Група Регистриран: 01.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе...наместо да филозофираш ( и тоа без ниту една запирка или точка)....одговори кратко и јасно : Што се УЧК и ОНА според тебе? И жити се немој пак да филозофираш
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прашање до реал ......... мислиш дека некој ќе ти поверува ......
|
|
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga site moi drugari se makedonci i pametni i kulturni i sekogas bile kulturni i pametni nemozam sega jas da im go smenam pametot na niv i vo 2001 tie se smele samite i bile nastrana neim interesiral politikata oti znaele deka e pogresno se sto se pravi i stoele nastrana ako jas znam deka gresam a sakam nesto da napram mozebi ke ke napram ama necini oti eu i site mozebi mene me gledat ama eden den site kebidat protiv mene. |
|
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako vo minatoto nekoj sgresil tokmu e grujevski ili ova vlast sto greskite ke gi ispravi i eden den ke priznavat site no bitno e jas da te postuvam vo moja kuca i da ti pomognam albancite vojuvale za nivna prava no ako kazeme ne gresile taka znaci ni odgovara a kade vojuvale i zosto vo koja zemja denes vo 21.vek sramota e da se praime naudreni za nesto za da ne se smeat so nas morame da bideme fer i da nie kako narod koga ke znaeme za vistinata da se trudime da se postuvame megu sebe za da ti pruzam raka i da mi pruzis i da gledame idnina veke a ne minato a vlasta ke gi ispravi site greski a mozebi ke ja naucime pravata historija za da bideme po kulturni site nie znaeme koj gi napravi greskite vo minatoto i da se trudime sega da gi ispravime ako ke mislime samo jas i vaka e i mora vaka da bide pomoe nema da saka i cel svet.
|
|
Makedonec84
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И уште едно прашање од мене за реал...што се УЧК и ОНА според тебе?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прашање до реал ........ дали ПКК ( к*рдите во турција ) се терористи
|
|
Makedonec84
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашањето на Маршал е реално и сосема на место. Кажи ми Real , според тебе , која е неправдата што е направена и другите што не ја гледаат а толку ја спомнуваш?
|
|
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto sakat imeto da go menjat ako jas moeto ime e orginal neli nemoze nikoj da me natera da go smenam a zosto e Fyrom formirana jugoslovenska republika makedonija a zosto historijata mozes ti pogresno da go naucis no najgolemata greska e na tvoite deca sto ke im ja naucis pogresna idnina ke im davas ili pogrsno si gi ucel neka bide ona teroristicka mozebi eden den ova vlast ke kaze ne sega nese teroristi i zosto zatoa idninata e so pravda a ne so cel zivot lazenje. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и повторно ништо не ми одговори ...... секогаш во ист стил ....... КАЛИМЕРО
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |