|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 37> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... што не сакаш да зборуваш со мене ... ... понекогаш и јас не сакам да зборувам со мене Изменето од filmadzijka - 04.Октомври.2008 во 02:24 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Велат... "100 добра направи, едно лошо не прави...." (демек со тоа лошо ќе ги поништиш сите оние 100 добрини и нема да ти биде простено ) Не можам да го прифатам тоа... и секогаш ќе простувам... Не можеме да очекуваме нам да ни биде нешто простено, а ние да не простуваме... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:41 |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој грешкољубец бара прошка за може да го продолжи неговото животно дело
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne baraat proska,cuvstvuvaat vina na sovest i sakaat da se opravdaat i vekje ni samite neznaat kako pa se topat od ljubeznost i usluzlivost,dodeka ne se uverat deka e zaboraveno i da se oslobodat od sovesta...Epa stom e taka i jas ke se pravam mutava i koga ke sakam da gi macham samo indirektno ke gi potsetam...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога си во мир со некого, тогаш значи дека му/и е навистина простено.
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од секогаш сум простувала...самата се чувствувам подобро кога ќе го направам тоа!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sekjavam
tuka bilo koga si prostivme za pikado Изменето од anakin - 28.Септември.2008 во 00:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти простувам, не ти простувам, ти простувам, не ... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinsko majstorstvo na prostuvanjeto e ako i prostis ako te fatila na delo so druga
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читајќи ја мислава...се пронајдов некако во ...среднава реченица.... ...Па... не можеме сите да бидеме и паметни и мудри секогаш.... ....мора да има и по некој ...наивен............ |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без оглед...колку ни се добри пријателите.... тие од време на време...ќе не повредат....но... сепак ...мора да им ...простиме...... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne ti prostam, nema da mozes da me zaebes i poslem ke bide dosadno
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а две од карти
а трета среќа каму каму? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |