![]() |
|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 20> |
Автор | |
PANCEVAC31 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ZIVA BILAAAAAAA MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
zivela makedonija
|
|
![]() |
|
Vlad ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 63 |
COLUMBUS, OHIO
|
|
DEO-OPTIMO-MAXIMO-MACEDONIAN
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Nee*amAnderskor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
![]() Aman be...
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
![]() |
|
beemaid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 13 |
eeeeee sekade odi samo ne vo kanada ke se pokaes
nem brat preku okean
uzas e i da znaas nema da ti ostanat pari da si djdes u makedonija
znaes klako e vo kanada do pladne ti davaat a od pldne ti gi zimaat
|
|
![]() |
|
JoeyTribbiani ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Imam drugarka od Burundi, mnogu e lichna. |
|
![]() |
|
gtrajko1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
ZNAM VEKE VIDOV NA WWW. ENIRO.SE TAMO MOES DA VIDIS I ZA MENE GRAD MARIESTAD A JAZIKOT SE NADEVAM DEKA TI E POZNAT POSTO E SLICEN FALA ZA POKANATA ZA KAFE PA MOZE EDEN UBAV SONCEV DEN I DA SE VIDIME ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Trina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Se naoga makedonsko kafe za makedonski gosti.
Jas sum vo Drammen 50 km od Oslo.
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
ja ne sum daleku
![]() ![]() ![]() kako stois so nase kafe??????????? inaku sum vo Sverige potocno Mariestad i sme okolu 350-400km pa za edno nase kafe se isplati da se dojde ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Trina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
![]() ![]() Pozdrav od Katerina.
|
|
![]() |
|
bill ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 25 |
prokleta ; AUSTRALIA ;
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
USA-Virginia
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
a,so pa ti tamka,ne veruv'm da si devica
![]() ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |