![]() |
|
Светот денес |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 46> |
Автор | |||
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alal da im e na Shvajcarcite, pa ne se budali da ja pribiraat beloevropskata sirotinja .
a zgrshija i zapadnjacive shto, otkako stanaa 15 , sonuvaa i za nekakva si silna i edinstvena Evropa, pa so sirotinskite istochni narodi i drzavi ( osven nekolku) nashle tikvi da sadat? budali shto da kazam drugo.
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Швајцарците денес гласаа на референдум протим масовната емиграција во земјата. И го изгласаа со многу тесно мнозинство. Сега најверојатно ќе се ревидираат договорите со ЕУ и ќе се воведуваат квоти и контингенти за доселеници. И тоа најмногу поради Португалци, Шпанци, Бугари, Романци и пред се Италијанци, кои најмногу ги има. И последниве години прераснаа во проблем за швајцарската економија: доаѓаат од пограничните области тука да работат, со договори, но не плаќаат никакви давачки и даноци кон државата во која заработуваат. Парите ги заработуваат во Швајцарија, но ги трошат во Италија. Дури и вода и доручек си носат од Италија. Поевтини се од останатата работна сила, па им преземаа многу работни места на швајцарските граѓани. Па ова можеби и ќе биде некој начин да се заштитат од инвазијата. |
|||
![]() |
|||
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
||
kucheto koe lae ne e bash opasno , iako mnogu, navistina, ne bi ostanale ramnodushni na toa laenje.
|
|||
![]() |
|||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
||
Ако ги спржат ке направат многу добри Катарски бруцкети и Саудијски корнфлекс
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ke im se fati toj i na Katar i na Saudijcite !
chovekov e lud ( iako naizgled ne izgleda) , i krajno vreme e Rusite da go isfrlat od tronot.
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Ако има проблеми во Сочи, ќе ги спржиме Катар и Саудиска Арабија Владимир Путин, претседател на РусијаБарем сега јавно се кажа кој ги потегнува терористичките конци… Баш ме интересира дали сега нешто ќе се случи во Сочи. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Кај и да е за едно 50-тина години бугарштината ќе изумре. Неверувам дека ќе живеам утше илјада години. Значи нема основа да се надеваш дека толку долго ќе трае. Немој да го поврзуваш опстанокот на бугарштината со мојот животен век. Таа замене ите како е мртва! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Секоја вечер си легнувам мирно кога знам дека преди ти да се родиш во твојот роден град е владеел царот Самуил Бугарски . Кога ќе умреш ти тогаш ќе умре у бугарштината во светот . Бог да те чува и да живееш 1000 години
![]() |
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Кво ше стане с блгарите?! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Некој се мачи да ја растури оваа држава . И според мене тоа е Турција во комбина со Албанија . Ќе ја направат партал . Србите ќе си земат своето , хрватите нивното , а албанците ќе направат голем чекор кон создаването на Велика Албанија . Додека еден ден , најверојатно кон 2070-80 година на Балканот ќе има 4 држави - Турција , Велика Албанија , Романија и Грција
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Wow... што се случува во Босна? Нешто многу се изнервирале босанците? ![]() Драма во Тузла: Гори зградата на владата |
|||
![]() |
|||
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
||
http://www.yalibnan.com/2013/12/07/syrian-christian-cleric-declares-war-on-rebels/
Редно беше некој да ги повика Христијаните на журка .... |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
Rusija podgotvuva invazija vrz Ukraina.Kakva EU kakvi bakraci.....
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
bilokoja ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 68 |
||
Lugeto na mesecina otidoa nekoj ne moze da se spravi so novata tehnologija, plus ako mu e sandaceto polno nemozime da komunicirame, site zboruvaat makedonski a nikoj ne se slusa, site sma za se pametni!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |