|
Претседателот уценува и прети! |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | |
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со колку гласа се изгласува импичмент?
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i posle grcite vi bile krivi?!
znaci ,poslep narod ,nema od ovoj tuka! |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аболицијата е потпишана, сега никогаш нема да дознаеме дали имаше вина или не кај струмичкиот градоначалник и неговите соработници! Но претседателот става вето на Законот за јазиците! И секако опозицијата е хепи и се враќа во Собранието! Што ти е моќ! Нема ни истрага ни суд, ни правда, само уцена и секако реализација на истата! И после некој нека каже дека претседателот не е човек од збор! |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mi e
" komentarot", be?! Изменето од moira - 02.Август.2008 во 01:51 |
|
You live only ONCE!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, никој не ги тераше да се одлучат за бојкот и да напуштат терен.
Се однесуваат како мало дете, ќе го налути нешто мама и ќе избега во соба да плаче... кај тато. “Тато, тато, мама нејќе да ми купи авион. Ај оди натерај ја да ми го купи, оти нема да јадам.“
И таткото ако си е таков недоквакан како нашиов “татко“ на нацијата, одма кај мајката: “Жено, јас сум спремен да дадам и куќа и викендичка и дуќани... се што имаме ќе продадам, само дај да му купиме едно боингче на детево, белким ќе седне со нас да јаде!“...
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, се разбира дека треба да се слуша гласот на опозицијата! Но таа опозиција сама избра да не и се слуша гласот. Нема потреба никој да се извинува заради тоа освен - опозицијата! |
|
Do what is right, come what may...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
padni na grudi moi vamp |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мисли он на државата... ама не на арно.... си ја гледа он државата од своја перспектива... на семоќен бог... DJAKONDO, јас Бранко не го доживувам како татко на нацијата... море ни како трет братучед, не па татко... А дека е татко татко е, ама само на делот од нацијава кои си имаат книшки од СДСМ.... или се нивни вечни симпатизери. |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Branko go jadel,pa sega saka da mu pomogne na vladata i sobranieto
hahahahahhahah...kakvo licemerie znaci ovoj e vo sostojba da amnistira eden kriminalec(ako toa se dokaze) i da ne mu dava pecat na eden los zakon za albancite, samo dpa i sdsm da se vratat vo sobranietoi( da ne mu precat na gruevski vo negovata rabota) ovoj ni mislel za drzavata?!?! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakas da kazes , od strogo informirani carsiski kuloari ili mozebi otkako amdi vleze U pozicijata , preku izvorite na SUTEL .......... kakov CRN novinar ... obicen JEBIVETAR ( zrakoprc ) ............... |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo e Branko,
za abolicijata sum malku skepticen, ama za zakonite sosema e vo pravo
mora da se slusa i glasot na opozicijata
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komunjarko kjuti
oti kje te napram bumbar |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CRN BUMBAR , pa normalno od vmrovska televizija sto moze drugo da dobie. cudo e to Latasot uste neobjaveni sudskite odluki na negovite vesti se slusaat
Изменето од butel2 - 01.Август.2008 во 16:32 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bumbarcinja se mnozat
kje bide BANO prav BUMBAR |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |