|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шета зајко низ шума,и слуша повик за помош...
Се приближува до местото и го гледа лавот паднат во дупка и никако не може да излезе. -Аман царе што е работава? -Остај зајко паднав скокај,рипај никако не може да излезам. -Царе пробај стави нога на каменон и рипни. -Не ја бива пак високо. -А да ископаше со шепата онде и пробај. -Ни така зајко. -Не,а? -Не. -И сега ти заглавен помош ти нема,да? -Да зајко. -Епа еба ти царот и ти си ми бил некој цар,абе дудук низаеден цела шума од тебе зависеше,а ти од една дупка не можеш да излезеш.Пу да ти се плукнам у царот. Арно ми ти ама у тој афект јаден зајко се лизнал и паднал во дупката. -Лаве цару наш,верувал или не ама ми падна незгодно па се симнав да ти се извинам |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trca zajko niz sumata i se dere PEDERIIII...PEDERIIIIIIIIII
Go gleda meckata i mu vika ...Abe zajko od kaj znaes ti sto se pederi , mal si ,vidi uste mleko imas na ustata .... Meco .....Toa ne e mleko...PEDERIIIIIIIIIIII |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сокрил волкот зад некоја грмушка и почнал да кук*рика.
Поминувала лисицата ни две ни три одма рипнала...арно ама си го добила Искача волкот целиот насмеан и коментира: -Откако почнав да учам странски јазици парче правам |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто на слонот му се црвени очите?
- Кога ќе се сокрие во јагоди да не го познаат. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто зајакот кога трча ги мрда ушите??? - Менува брзини.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетал штрк по бара и ете ти жаба. Оп и ја изел. Летнал штркот, а жабата извадила глава од газот и го прашува штркот: - На која висина сме!? - На 15 илјади метри! - Ауууу, не сери!
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две магариња и едното му вика на другото:
- Кој последен тој магаре! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла лисицата кај волкот.
- Волку, ај научиме да читам , само ти знаеш да читаш во шумава? - Ќе те научам, ама ако ми дадеш, одамна ти имам фрлено мерак. - Манјачиште едно! - рекла лисицата и си отишла. После некое време, лисицава си размислила и решила дека вреди да му даде на волкот за да научи да чита. И така биднало. Волкот си го направил меракот и ... - Е па сега волку, бидна што бидна, ај да ме учиш да читам. - Срце, јас сум Вук Је*ач, а не Вук Караџич! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе добиеш кога ќе се вкрстат пит-бул териер и леси?
- Куче што ќе ти ја изгризе раката, па ќе оди да бара помош. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воделе љубов глушец и слоница. Утрото глушецот кога се разбудил ја нашол слоницата мртва и си рекол:
- Е, што ти е судбина, за една ноќ уживање сега треба цел живот гроб да копам!! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошле зајакот и син му дома. Синот цел помочан, а таткото покакан.
Мајката зајчица ги прашува: - Сине, побогу, што ви се случило? А синот одговара: - Ма остај, се помочав од страв додека мечката си го бришеше г'зот со тато |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наидува глиста на тањир полн со шпагети.
- Лелее, каква журка! |
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |