|
ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Автор | |
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, донегде изгледа дека може да си игра и со ДПА и ДУИ. Сепак, мислам дека позадината на работите е доста посложена. На Албанците пред се` и над се` им е сонот за Голема Албанија. Тоа им е највисокиот можен интерес. Што ќе се случи ако ни ДПА ни ДУИ не влезат во власта? Зар тоа нема да биде една тешка политичка и безбедносна криза, можеби и најголема досега? Што ќе се случи ако Албанците во местата каде што се мнозинство, и формално и откажат послушност на државата, нешто слично на тоа кога во на средината од 1990 и во текот на 1991 Србите во Хрватска и` откажаа послушност на државата? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno ova ne si go procital
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da e cudno ako dpmne napravi koalicija so dui. vsushnost, gruevski nikogas nemal podobra pozicija.
moze naizmenicno da si igra so dui i so dpa, terajki si po svoe. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMOUBISTO od zaseda samoubica se ubio s'ledja ...........
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i za toa lek
da crkne komsijata
kozata da mi ostane mene
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima ima
siteeeeeeeeeeeeeee sakat no kje im e muka , so ima i komsijata isto hahahhahahah |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naprosto
toa e ubavinata vo funkcijata
MANDATAR
ako nejces ti , ima koj ce saka
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE
POPAMETNO E SITE A KOJ GI PRASUVA DALI KJE SE SOGLASAT PROSTO E FINTATA TI NUDAM AKO NE RECES OK SAM GUBIS |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека е правило, да се коалицира само со една албанска партија, а дури и да не е така, нема шанси да се согласат ДУИ и ДПА на заедничка коалиција....... Изменето од moira - 07.Јуни.2008 во 12:04 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZS BE
GJUVO NE E GJUPAV SI ZNAE |
|
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova da go preneses vo stabot. itno! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE VLADO
FINTATA E DA VLEZAT SITE I NDA NEMAS GALJE OD NIV 4 GODINI A KOJ SE POBUDI GITLA OD VLADATA |
|
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да ја потврдевте информацијава??Линк ако може?
Јас колку што знам ПДП се соедини со ДПА и така имаат повеќе гласови од ДУИ.... Како второ Груевски рече дека со ДПА повеќе сака да коалицира а не со ДУИ Изменето од Vladimir88 - 07.Јуни.2008 во 09:50 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku tuka imame NOSTRADAMUSI cudo edno
du posebno dobro utro do Angjelinche |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |