|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 135> |
Автор | ||
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve butterfly8 ti odgovori namesto mene |
||
butterfly8
Група Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.dyncorprecruiting.com/ext/tpl.asp
|
||
abvgd
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deni mozes li da ni kazes koja e nivnata strana na koja si aplicirala
|
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вака...јас денес бев на интервју во Александар палас. овде се регрутерите директно од Dyncorp. ако сте аплицирале на нивната страна има шанса да ве повикаат,секако зависи за која позиција, ги викаат само оние кои аплицирале директно на страната и за кои позиции има место.. на лице место се потпишува offer letter и уште "100" страни се пополнуваат.сега треба да извадам уште потврда од полиција и да направам ТБЦ тест.после тоа ми рекоа дека се добива карта од 7-10 дена.лекарските прегледи се во Кувајт...
поздрав...се надевам на некој му користи информацијата |
||
boban veles
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deni pred kolku vreme prati vo ekolog i koj se pa vie novi vo skopje li se i koj se znaes li nesto daj broj adresa so imas da ne se direkno od daynal corp oti slusnav od eden bosanec deka del od tuzla menageri na dajnal corp ke dojadat i vo skopje pa moze se tie preku niv e drugo za 15 dena se zaminuva pozzzzzzzzzzzzzzz.
|
||
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas prativ vo Ecolog, no nisto...mi kazaa deka samo mazi primaat...ako sakas odi i vo MPI...nisto ne gubis...eve jas utre pak ke odam,ovie se treti nekoi |
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i dvete firmi regrutiraat za dyncorp...sigurni se...ima luge koi otisle preku niv |
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam dali ima bonusi...site razlicno kazuvaat...edni velat ima edni ne |
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega mi se javi Goran,se pretstavi od Dyncorp i mi zakaza intervju za utre vo aleksandar palace...jas imam pominato intervju vo resallc...znae li nekoj nesto za ova..ve molam kazete mi
|
||
OLIVER 88
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bev na intervju u rojal i mi ja kazaa pocetnata plata samo me interesira dobiv informacija deka imas bonusi za toa so si u voena zona demek imas bonus a kolku neznam....dali nekoj znae da mi kaze dali e tocna taa informacija....fala mnogu
|
||
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO mpi im davaat edni listovi posle intervjuto kako dogovor a vo resallc nemase takvi dokumenti dali znae nekoj so e toa pozdrav
|
||
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SO E RAZLIKATA OD RESALLC ILI MPI ,SIGURNI LI SE I DVETE KOMPANII ODGOVORETE
JJ |
||
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo jas sum nov na forumov i jas isto taka pominav na intrvju kaj resalc na 1 juli imam zakazano i kaj mpi neznam so da pravam od fluor aber nema neznam moze cv ne mi e kako so treba ke vidime nadesta posledna umira. Znae li nekoj nesto za EKOLOG od tetovo isto taka so posreduva vo afganistan i irak jas prativ cv na meil pa ke vidime poz.
|
||
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |