|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 119120121122123 135> |
Автор | |||
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од nove27 - 20.Јули.2010 во 12:19 |
|||
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
platata e taa, 12 830 mislam...za ponatamu nisto ne kazaa.. koga bese ti?? potpisa li offer letter???..do kade si stignata so dokumentite??? |
|||
kabul2010
Нов член Регистриран: 19.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zdravo decki jas sum nova na forumov pa me interesira da prasam posto bev vo palas na intervju i mi ponudija rabota za laundri atendant dali na nekoj mu e ponudena istata i za kolku pari i sto mu rekle za ponataka. pozdrav.
|
|||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja koga bev nosev CV, kopija od pasos i diploma prevedena na angliski..mi gi zadrzaa...taka da, ponesi si so tebe...ako imas nekoi sertifikati plus, zemi gi i niv isto prevedeni na angliski pozdrav |
|||
nove27
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
nove27
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja kako sto slusnav i za mehanicar bile kaceni. Nego kazi mi ti si bil u A.Palas na intervju?
Изменето од nove27 - 18.Јули.2010 во 19:31 |
|||
boban veles
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dali nekoj znae i za koi drugi pozicii e kacena platata
|
|||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na hrvatskiot forum procitav deka sega regrutiraat vozaci na avtobus...site koi imate d kategorija odete, platata e odlicna ja kacile 46 000 $...isto imalo pozicii za vozaci na viljuskar...pobrzajte site zainteresirani vo Aleksandar palace
|
|||
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ritai tamu se mislam ama za sekoj slucaj eve ti televon od resalc pa javi se za invormacija076503384 srekno
|
|||
boban veles
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema nikakvi bonusi toa ti e se fiksni plati kako so ti e ponudeno ama bidi vnimatelen odma napravi si tvoj rezim oti lober forman e mnogu odgovorna rabota odgovaras za 30 luge i ti gi vodis i im pravis skegul za rabota ako nesto kiksnat ti odgovaras oti moze da te smenati ako ne znaes word i exsel odma odi nekoj da ti pokaze osnovni raBOTI za praverne tabeli oti ti mora toa da go rabotis za tvojte rabotnici i jas isto pominasv vo resalc ista pozicija i znam se za nejze imam drugar vo avgan raboti 5 meseca kako labor formen so sreka mislam deka ke ti pomognat ovie soveti srekno
|
|||
ritai
Нов член Регистриран: 10.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ve molam da mi kazete kade se sega tie od Resallc dali se se uste vo kumanovo Ul. Done Bozinov
|
|||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne znam..i mene toa me interesira...ako znae nekoj ke go molam da napise |
|||
abvgd
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Deni dali znaes platata sto ja nudat so oferot e za 8 ili 12 casa i dali ima nekakvi bonusi.
|
|||
abvgd
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala boban.odam preku resallc za Labor Foreman.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 119120121122123 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |