![]() |
|
Тепачка во Собранието на Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konan bre....
Mislam deka tepackive se sramni...na mnogu nisko nivo se spustame.. Isto kako sto nie se smeeme koga ke vidime kako nekoi budali vo druga zemja se ispotepale...taka i na nas ni se smeat sega. Epa da..izleguvame od anonimnost...ama se pokazuvame so losi raboti ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
![]() Поздрав до нив.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Ако бе нека ме снимаат!!! Барем негде на телевизија ќе ме гледа некој и ќе му е криво што јас седам во кафич а тој на монитор ме гледа и мене и кафичо...
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
![]() |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Е па мислам редно е по сиве овие години на власт на Н.Г. да направи и нешто револуционерно!
Во името на партијата на која е лидер (вмро-.....) велат дека буквата Р е прва буква од РЕВОЛУЦИОНЕРНА , па согласно тоа треба и така да се однесува. Конзервативна партија, па револуционерна, па многу хумани......во последниве месеци ништо во хуманитарни цели не направил.......... Нека превземат соодветни дејствија - апсење, затварање, плукање, и сл. И потоа СИТЕ на референдумот за новото име ќе сме ЗА. А со вакво МВР, да ти е страв од дома да излезеш.Може секој секако да ти се претстави, затоа и толку деца исчезнаа.Овие на сабајле ѓубрето што го собираат,.........си мислам дали тајно не снимаат......СО СКРИЕНИ КАМЕРИ ВО М Е Т Л И Т Е!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Ова: те е цивил, те не е цивил, те е цајкан те не е цајкан,те е наш - те е ваш.Кој е- кажа министерката а како и зошто е активирано Големото Уво?Кој му наредил и зошто?
![]() ![]() |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ова нема смисла, едвај разбрав за што се работи.
Можеле поинтересно да го направат, подраматично, и едните и другите.... инаку ветува филмчево.... фино вака кога ги гледаме во вистинско светло ![]() |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
како не им е срам на овие во костумите (пратеници се мислам) да ги спречуваат службените лица(овие во маиците) да си ја вршат својата службена должност во-СОБРАНИЕТО на РМ Македонија!!! |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ко по обичај Дневник ги расчистува дилемите
![]() Тежок инцидент во Собранието ![]() ![]() еве доказ дека му јатегнеле кошулата Него тек сега утврдив дека ништо не знам па ај некој нека објасни (а убаво е да ги расчистиме дилемите во темата за обезбедување на ВИП личностите и поважните институции) обезбедувањето на собранието не се во униформи? Вака може секој како сака да си оди во цивилка? Нема ли опасност некој индивидуалец (криминалец) да им се исшалтува па да подсуреди пратеници? |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mi se smachi i mene od ligavenjata shto tamu se sluchuvaat!
![]() ...ke zapuka li nekoj vekje ednash,...onaka mushki....a ne k'o zensdhinja nekoi,...ke mi se ...butkale... ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ZOTE ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
еве го видеото од настанот, според мене очекував нешто навистина погоелм скандал мислејќи как опишуваа весниците. ова за меен е обична турканица како мал идеца у школо
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Fh2xkKYnbNM&feature=player_embedded |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
NEMOZE DA SE POMIRI SO FAKTOT STO E OPOZICIJA... TOJ OD OVOJ AGOL KODE STO E SEGA NE UMEE .......................CEL ZIVOT E NA VRVOT A SEGA NA DNO ZALOSNO ZAREM NE? |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
aa, nemal uniforma?.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
тепачка во собранието која ја предизвикала опозицијата...така помпезно најавена на вести...гледам...гледам...ама тепачка ...БАШ ТЕПАЧКА не успеав да видам...мало кошкање или тапкање по рака...ама ТЕПАЧКА???полицаец снимал насобран народ...полицаец?а униформа камо му?имам проблем со видот???? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |