![]() |
|
Верувате ли во задгробен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Автор | |||
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
neka bide
neka bide citano obratno nikola anastasov moit? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
rome ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
||
анакин јас не зборував за тебе конкретно ако де навредив Извини .но поентата ми беше оти имам дојдено и до такви луѓе.а за јас повеќе да вредам ич не мислам така оти сите сне чеда на Бог,ако сакаш да знаеш јас сум многу humble не само пред Госпо но и со луѓе.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
||
epa tokmu zatoa sto se somnevas gospod ne ti gi ispolnuva ocekuvanjata......... |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
a so vikas
da go ostavam na mira neka toj mi se pojavi ako saka valjda tolku malku vredam? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
||
jes da nesmeam da ti prakjam licni poraki gledam si me baniral....pa moze li ovde da te prasam sto ti znaci niko nesto ko ana kino ? ili ankino anino...? |
|||
![]() |
|||
||
добро анакин ајде ако сакаш да ја знаеш вистината те молам вечерва вака напрај клекни на колена и зборни му на Госпо и речи му абе Господе ако навистина постоиш кажи ми или покажисе на некаков начин да знам оти навистина имало Госпо како што кажваат некои верци .се је можно со Госпо.може да ти се јави и на визиа (дали знаеш што је визиа).
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
nemoj taka rome oti toa sto jas go kazuvam go mislam so seto moe srce kako i ti so go mislis so seto tvoe srce nemoj nikogas --- nikogas---- da mislis deka tvoeto srce vredi povekje oti vaka go ponizuvas drugoit so nemisli kako tebe |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
veruvanje i znaenje e skoro dijametralno sprotivno zivotot se razviva vrz baza na znaenje a bajkite se slusat so veruvanje vtoroto e poubavo oti e bajka a zivotot e kucka bara znaenje |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
мојето верување је од Библијата.јас и мојата фамилија верваме оти Библијата је на Госпо зборот и намаме најдено контрадиксии во Неа .но во други книги има многу контрадиксии.и дека веруваме во Исус Христос имаме видено големи чуда ама пули вака јас тоа што верувам ке се дознае на крајот дали је така или не но неможам да замислам оти да не је оти го имам видено Христос во визиа и се што ми покажува све ми се исполнува затоа мојата верба во Него је голема.но за жал оние кој не веруваат ,пробвам да им кажам ама до нив је дали ќе прифатат или не јас важно пробав.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
individualno razmisluvanje vredno za diskusija.nemora sekogas da se slozuvame edni so drugi no treba da go pocituvame nekogas i tugoto mislenje kakvo i da e...........
|
|||
![]() |
|||
||
vaka stojat rabotite
se sobrale nekolku lugje i pocnaa da veruvat deka za 10 dena kje bide kraj na svetot tie stanale vernici drugi pocnaa da se ubeduvat i da veruvat deka ako vaka prvat nema da umrat i kje odat vo rajot i tie stanale vernici tretite veruvat deka eden den kje dojdat marsovci i kje gi odnesat na mars i tie se vernici site vo nesto veruvat zatoa sto se vernici a nikoj neznae poslem kje se ispotepat oti pocnale megusebno da se ubeduvat deka toa sto veruvat e tocno a rdugoto nee zasto??????????????? zatoa ste neznaele kako da dokazat edni na drugi a znaes zasto??????????? veruvanje nemoze da se dokaze Изменето од anakin - 01.Мај.2007 во 01:50 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |