IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Мрсни вицеви
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мрсни вицеви

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 29>
Автор
Порака Обратен редослед
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2010 во 14:59
Оди Блажо кај гинеколог и му вика.
- Д-ре, жена ми е трудна.
- Па, тоа е одлично!

- Знам докторе, ама за секс сега што да правам?
- Во првите три месеци ќе се работите нормално, од третиот до шестиот само кучешка поза, а од шестиот до крај само волчешка поза.
- Ај, докторе, за кучешка знам, ама за волчешка?
- Волчешка поза е само кога ќе клечеш пред дупката и ќе завиваш.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2010 во 12:10
Направил Блажо сообраќајка и заглавил во затвор, го сместиле во ќелија со најголемиот криминалец во Македонија.
Криминалецот: Зошто сте овде?

Блажо: Нaправив сообраќајка, а ти?
Криминалецот: Убив 10 луѓе.
После некое време...
Криминалецот: Сакаш да спиеш горе или доле?
Блажо: Сеедно ми е.
Криминалецот: Ајде еве качи се горе јас ќе спијам на долниот кревет.
Блажо: Добро.
Утредента...
Криминалецот: Ајде да играме една игра
Блажо: Која?
Криминалецот: Сакаш да биде мајка или татко
Блажо: Ајде ќе бидам татко
Криминалецот: Сега тато ќе му го испуши еднаш на мама

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2010 во 08:18
Бабо, двајцата сме при крајот на животот, па ајде кажи ми дали некогаш си ме изневерила? - прашува дедото.
- Знаеш дека не сум. Ако сум те изневерила, да се превртувам во гробот онолку пати колку што сум го направила тоа. Набрзо бабата умрела, а по неа и дедото. Отишол тој кај свети Петар и го прашал каде е бабата.
- Е, до нејзе не може да се дојде, таа е кај Господ.
- Како дошла на толку висока позиција за толку кратко време, што прави таму?
- Е, дедо, таа му служи на Гослод наместо вентилатор.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2010 во 06:56
Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување:
- Сега можеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, кој си го истрошил алатот на други жени.
И отишла ќерката и наредниот ден и раскажува на мајка си:
-Мамо, веднаш најдов баш онаков каков што ме советуваше. Ми приоѓа еден, ме фати за рака и ме одведе во хотел. И наместо да земе двокреветна соба, тој зема еднокреветна-значи дека е штедлив.Потоа, наместо да ми ја стави перницата под глава, тој ми ја стави под газот-значи дека е глупав. И на крај, мамо, го извади алатот, а тој потполно нов, во целофан, неотпакуван...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 20:37
Прашање: Кој орган најмногу страда кога машкото мастурбира?
Одговор: Увото!
Прашање: Зошто?

Одговор: Од премногу напрегање да слушне дали иде некој на вратата!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 20:30
Мара имала три ќерки, и сите три биле невини. Тие се омажиле во исто време.
Бидејќи биле неискусни во сексот Мара загрижена побарала од нив за време на брачното патување да и испратат опис за тоа како го поминале првиот секс...

Првата испратила разгледница од Тахити, на која било напишано: "Nescafé"!
Мара не и било јасно што значи тоа, но за среќа имала едно пакетче Nescafé на кое пишувало:
"Божественo до последната капка".
Мара задоволна и горда на својата ќерка !
Втората ќерка испратила разгледница од Брегот на Слоновата коска на која пишувало "Rotmans".
Мара бидејќи знаела за што станува збор си купила цигари "Rotmans" и погледнала на пакувањето на кое пишувало:
"Кралот на Големината"
Мара била малку засрамена, но сепак среќна.
После 3 недели стигнала разгледница и од третата ќерка на која пишувала:
"South African Airways"
Маra веднаш ја отворила златната книга и под компанијата "South African Airways" имало напишано:
"Десет пати на ден, Седум дена во неделата...и во двете насоки."

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 20:26
Мара отишла на гинеколог, седнала на боксот, ги раширила нозете...Гинекологот ја прегледува и во тој момент му звони мобилнот...

...во едната рака го држи мобилниот а со другата.... и почнува да објаснува:
- Да, точно така...Вртиш десно, потоа одиш надолу до раскрсницата потоа вртиш лево и продолжуваш право до кружниот тек, вртиш околу него....
Мара го прекинува:
- Д-ре,..... може ли уште еднаш она.....вртиш околу кружниот тек....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2010 во 20:25
Nekoj vojnik sakal da isprati slika na negovata devojka i na negovata baba,se slikal gol bidejki nemal pari za dve sliki,slikata ja presekol na dva dela ja ispratil po posta,arno ama utnal,gorniot del od teloto go ispratil na negovata devojka,a dolniot delllllll "ttttttttitttttt "  go ispratil na svojata baba.
Ja dobila slikata babava i глупчоgi klala okalkite i reklaaa:ist e na dedo mu,kelav i so golem nosгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 22:07
Се оженил Блажо, и прва брачна ноќ и што да види, Мара веќе била еб... порано.
Размислува што ќе прави, затоа што треба да го покаже чаршафот со што ќе докаже дека ја завршил работата. Ако не, ќе пукне брука во маалото...

И сабајлето станал да побара малку црвена боја, ама нашол само жолта боја. Го измачкал чаршафот и го покажал така.
Кога почнале да го прашуваат што е тоа, тој со гордост им одговорил:
-Кога Блажо пробива тогаш и жолчката пука.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2010 во 22:07
Си биле две циганки и едната почнала да бави со проституција за да може да го прехрани семејството. Другата ја сретнува и ја прашува:
- Што ма, слушам си почнала за пари да се работиш? - Ај мори па ти, десет денари пари ли се!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2010 во 16:49
Си била некоја жена и отишла на гинеколог и му вика да ја напраи девица до вечер зошо мажот не знаел дека не е невина. Ја легнува овој на стол и работи.
Утредента доага оваа и му вика
-Леле докторе супр беше, тоа крв насекаде и поверува.
А докторов и вика:
-Добро,ај сега седи да ти го извадиме жилетот
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2010 во 13:04
Си седат Хајди и дедо и во дворот (Хајди е во скут)...
Дедото: Ќе ти го ставам сега Хајди...
Хајди: Стави ми го дедо...
Дедото: Каде, Хајди?...
Хајди: Каде сакаш дедо...
Дедото: Може во устето, Хајди?...
Хајди: Може дедо...
Дедото: Може во дундето, Хајди?...
Хајди: Може, дедо...
Дедото: Може меѓу цицињата, Хајди?
Хајди: Абе, дедо, каде сакаш ставај го, само вади го од газето!!!

Изменето од LiDivio - 29.Јули.2010 во 09:20
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2010 во 18:49
Си биле маж и жена и се вршеле покрај постојка. По некое време доаѓа дедо и вика:
-Детеееее, што правиш?
-А мажот:
-Бебе дедоо.
-Дедото одговара:
-Внучкоо во недела не се работи!
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2010 во 18:28
смеење

...samo ,..izmij race pred da odish na druga tema!...mrsno be,..mrsno !голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.