|
И ние сме тука |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Автор | ||
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
golema podrshka i od mene
|
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти благодариме на поддршката !! Вашата акција е исто така прекрасна , доколку со заедничка соработка обезбедиме помош која некому силно му е потребна би било прекрасно ! :)
|
||
city_girl
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemav vreme da gi procitam site komentari, no otprilika vidov za shto stanuva zbor.
Samo sakam da ve pozdravam i da ja podrzam vashata akcija so nadez deka ce mozeme da sorabotuvame vo Idnina! Well done guys! |
||
Swallow the fiction you are fed and your life will be yours no longer!
|
||
jasminaiva
хумани Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ова е сајтот на Аутизам Европа Изменето од jasminaiva - 22.Март.2007 во 10:28 |
||
"Оние што танцуваат можеби им изгледаат луди на оние што не ја разбираат музиката"
|
||
jasminaiva
хумани Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве уште една акција ама во Америка |
||
"Оние што танцуваат можеби им изгледаат луди на оние што не ја разбираат музиката"
|
||
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
konecno nesto da se prevseme |
||
Сега знам дека нисто незнам!
|
||
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отворена паралелка за аутизам во Струмица
Кој го пропуштил весникот може кратко да прочита
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До следно гледање мерис..За то време гушни ми ги малите сонциња со кои се гледаш..
|
||
|
||
meris
хумани Регистриран: 04.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na vcerasnata sredba pred soborniot hram,zapoznav dvajca clenovi od forumov,Delfin i Natali i posebno me raduva toa,sto so novite poznanstva samo ja potvrdi mojata predpostavka, deka sepak postojat ,LUGE,toa sto go zboruvaat i na delo se trudat da go napravat.Fala vi ,bez vas sme poslabi,a site zaedno,mnogu pojaki.Raduva i faktot sto,i nie i vie i roditelite i ,,site zaedno,, i ,,samo zaedno,, moze da go napravime ona sto ne spojuva i tera da cekor po cekor,leka,poleka napravime nesto ,sto ke bide podobro za ,,cistite detski srcenca,, za nivno podobro s vakanje,prifakanje i za nivno podobro utre... Pozdrav do site od forumov....
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала на влечка што ми кажа за конвертираљето , само многу тешко се пишува
|
||
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова испаѓа оф топик, ама пошто пробуваш да ти појаснам Порано (уште во офис во виндовс 95 и 98 поточно во Word97) се лепеа тт фонтови (True Type Fonts). Пишувањето кирилица беше со бирање на фонтовите Мак Свис фонт итн., пошто не можеше кирилица во офис со подршка да се пишува. Е кога такви текстови ќе се залепат онлајн испаѓа латиница со знакчиња. Како на пример: кирилица пишана со поддршка: Какви колачиња јадеше вечерва? кирилица пишана со македонски ттфонт и ставено онлајн: Kakvi kola~iwa jade{e ve~erva? Изменето од влечка - 07.Март.2007 во 21:10 |
||
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis vo sreda na 7.3.07 vo 18.00 h.
|
||
Сега знам дека нисто незнам!
|
||
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес во 18 имаме средба пред соборниот храм. Кој сака може да дојде да се запознаеме.
|
||
|
||
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PREKRASNO! BRAVOBarem malku da sme kako niv! Mislam na hrvatite-ni fali cuvstvo za kolektivna pripadnost. Premnogu sme sebicni i ne se grizime za neshtata se dodeka licno ne ne zasegnat. Malku se tie sto stvarno razmisluvat poinaku.
POZDRAV Изменето од jasminaiva - 06.Март.2007 во 10:36 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |