![]() |
|
Диети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 33> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
preparat koj go izlacuva organizmot? siguren si deka dobro se izrazi?
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
|
L KARNITINE se kapsulite koi obicno se koristat za slabeenje.Toa e preparat koj go izlacuva organizmot u nekoj normalni kolicini koise dovolni za normalna ishrana.Nie ne se hranime normalno pa za toa se stvaraat masni tkiva i talozenja na masti na zidovite nastomakot i polovinata,(popularno nareceni spojleri hihihi)L KARNITINE kapsulite istata ja pretvarat vo energija ja sogorevaat i da zadolzitelno 2 litri voda
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
мајка ми пиеше едни капсули,.... и препорака да се пијат со минимум 3 чаши вода..... уствари водата е тоа што те тера да одиш во вц, и да го чистиш организмот,..... само ете ние се лажеме со апчиња..... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
epa ke mora da se odluci za nekoe od tie dve,dali ke gladuva ili ke sportuva,ma da ednoto nema rezultat bez drugoto....nesto slicno slusnav za tie kapsulite na bozen,efikasni bile,taka mi rekoa...ne znam kolku e tocno
|
||
![]() |
||
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
|
Читнав нешто за искуства со Вита Голд кафето...ај пишете нешто повеќе,денес нафурав една колешка,ама загрижена е пустата да не не може од вц да излезе и што точно се случува во вц????Дијареа?!
![]() ![]() ![]() Страшно е тоа!Муабетот ми е,може да доведе до дехидрација на организмот и не само вишокот на течности,туку и оние потребните да те натера да ги исфрлаш...и пак да си се вратиш на старите килограми.Да не се случи изи кам,изи гоу,па пак изи кам ![]() Ај ве молам шкрабнете нешто на брзина за утре да ја информирам.Луѓето сакаат брзи начини за слабеење,ја мрзи да вежба и гладува. ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
ne sakam dieti
![]() |
||
![]() |
||
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
|
Зарем од кафето може да се ослабе?!
![]() Затоа што сме балканци навикнати сме да јадеме обемно и додека прима желудникот сметаме дека не сме најадени,а веќе кога нема да можеме да дишеме од јадење тоа е знак за ситост.Исто така феноменот ако се купи денес,до утре мора да го нема,познато ми е и тоа.Среќа не сме во Америка,тек тогаш што ќе беше како што е се генетски модифицирано,средено за мерак,како што растат тоа крвчињата по фармите брзо и дупло од природното,така и ние.Одлично!Тука пиперче,патлиџанче,а башка и сиромашен е овој балканов за пестициди и триста тракатанци да се ставаат во конзервираната храна,па да се види аир и од сиромаштија бар! Две недели на аткинсова диета како припрема,понатаму по посебен режим кој вклучува буквално се за јадење.Актуелна е така наречената УН диета...има од тестенини до колачи.Одличен почеток е четвртоков за диета,од 16 часот до наредниот ден до 16,само на вода.Одлична детоксикација прави на телото и се губат 3-4 кг те вишокот течности,па потоа си продолжувате со аткинсова.Инаку помеѓу диетите често кога ќе кажат почести оброци си се прашувате *е колку тоа почести* на четири часа почнувајќи од 7 наутро до 8-9 часот навечер. |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Prvo i najosnovno treba da se programira umot...toa e najteskoto nesto,, posle drugoto neminovno dava rezultati.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
|
![]() залепија сликава на фризидерот ![]() |
||
![]() |
||
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
|
Или проста математика повише троши одколку што внесуваш.
![]() |
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Е и јас да се ебам неписмениот,сакав да кажам дека... Прво е јадењето!,тоа е најважно,потоа вежбањето.Ете колку менва една запирка. |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
hahahhaha dobri ste
![]() Najvazno da za oslabes e, da se cuvstvuvas dobro so samiot sebe, ispolneto i srekjno. Lugjeto slabeat vo dve situacii: prvo,koga jadat togas koga im se jade i sto im se jade ( sto na organizmot mu e potrebno), dodeka se debelat togas koga hranata im zamenuva/nadomestuva drugo zadovolstvo, dr nesto vo zivotot kako seks, ljubov, zaguba, neuspeh, itn pa jadat i koga ne im se jade...i vtoro, slabeat togas koga vo istite situacii, ja otfrlaat skroz hranata, gubat apetit. Da pretpostavime deka nie ![]() Ako pripagjas na lugjeto koi se debelat poradi toa sto hranata im e zamena za nesto drugo vo zivotot, ili jadat prekumerno da se oslobodat od sekojdnevniot stres ednostavno...za da oslabes....najdi si dodatno ispolnuvanje vo zivotot...zaljubi se... zapisi se na nekoj k*rs/aerobik e dobra ideja ( vezbanjeto dava cuvstvo na srekja poradi endorfinot:))....izleguvaj cesto so drustvo....vezbaj joga ( ako dozivuvas profesionalen stres).... Pravilnata ishrana sekogas uspeva koga ja pravime so zadovolstvo i so ljubov kon sebe od samiot start, a ne so cuvstvo na ocaj poradi tezinata i so cuvstvo deka se lisuvas od omilenite jadenja....Doteraj se, bidi si ubava pred ogledalo.....Gledaj da ti se dopagja ona sto kje izberes da go jades, da ti e vkusno...jadi so zadovolstvo, uzivaj vo hranata...ne se lisuvaj, no nauci da imas merka:) da ne se prejaduvas....slusaj go teloto, i daj mu go ona sto mu treba, onolku kolku sto mu treba... ![]() Изменето од Kali - 22.Март.2009 во 11:20 |
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Јадењето е најважно после вежбањето.А третиот е во право,седат пред компјутер и ждерат и сакат со некој чај да ослабат,да ве ебам неписмени. |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
|
Склекови,стомачни,трчање целодневно. Што сакате вие да мцкате пред компјутер и да ви исчезне салото?
|
||
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |