![]() |
|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 98> |
Автор | ||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aaaaaaaa efi
so si se nakostresil da nestavis pojas so cudni fiseci i poleces vrvka i BOOOOOOOOOOM Изменето од anakin - 14.Март.2008 во 01:12 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
|||
Прибери го јазикот. |
||||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||||
![]() |
||||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
|||
Значи,посебно чекам одговор од ЕвАнгелос. А тебе Лаки ти благодарам за одговорот. ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Милоста е тука,како што е и шегата. ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
|||
aaaaaa aj
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
otide u finu materinu mare magde
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
|||
hristijanskite crkvi ne se anatemishani
|
||||
![]() |
||||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|||
Значи “око за око“, ако не бокс, тогаш ругање. Каде е тогаш исламската милост за која толку пишувате? ![]() |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Прашање до ЕвАнгелос:
Дали православните и католиците се христијани? Ако се,тогаш зошто си во постојан сукоб со нив? |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Следниот пат кога некој ќе ти се изнасмее на дадениот Селам,слободно акни му бокс. ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
mene mi se sluchi od edni bliski prijateli so godini si davavme selam i jas gi pozdraviv ,,selam a lejkum,, neznam tochno kako se pishe a tie mi vratija ,,hahaha abe znae li laki da dava selam.
|
||||
![]() |
||||
ShumadinChe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
|||
Ako Toa Ti Vleglo V'Srce Slobodno Deka Moze. ![]() |
||||
Nothing Remains !!
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |