|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца ловџии се во шума и едниот колабирал. На другиот му изгледало како да не диши, а очите му биле зјапнати, затоа преку мобилен испаничено повикува прва помош: - Ало, мојот пријател е мртов! Што да правам? Операторот од другата страна со смирен глас му вели: - Не паничете, најпрвин мора да се увериме дека навистина е мртов... Од другата страна се слуша истрел, а човекот вели: - Добро, мртов е, што сега?
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Четворица другари играле покер кога едниот од нив на едно делење изгубил 2000 евра. Од преголем стрес кутриот добил срцев удар и починал на лице место. Другарите одкако од почит ја довршиле партијата стоечки, почнале да размислуваат кој и како ќе и соопшти на жената од покојниот. Влечеле ждребка и откако едниот од нив ја извлекол најмалата, останатите го предупредиле да биде внимателен и дискретно да ја
соопшти лошата вест. Се сложиле и тој се нацртал пред вратата на сопругата. - Добро вечер. Вашиот маж пред малку загуби 500 евра на карти. Жената видно изнервирана: - Ма кажи му нека цркне и да не се враќа дома вечер!! - Во ред, ќе му пренесам!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Била снаата на Трпана на помен на гробишта Бутел, си доаѓа дома и влага у дневна соба, ја гледа Трпана како плете и и` вика:
- Шо праиш мори мамо? - Еве, си плетам ќерко. - Плети, само ти плети, ама сите убави места на гробишта ги зафатија. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Аушвиц, Хитлер oди и прашува некое циганче:
- Ти што сакаш да бидеш? И детево му одговара: - Па... фудбалер или пилот. И Хитлер му вика: - Не, не, мислев сапун или кожна јакна? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 000 €...za edno zname?!
.....pocrn ne moze da bide! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во пустина во некоја оаза имало езерце. Езерцето имало „лековита“ вода
... Влага човек без една нова и искача со нова нога .... Влага човек со една рака, искача со 2 Влага човек во инвалидска количка и искача со нови Мишелин гуми. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е епилептичар во диско?
- Пена парти |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави рак во мозокот на полицаец?
- Умира од глад. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Четворица другари играле покер кога едниот од нив на едно делење изгубил 2000 евра. Од преголем стрес кутриот добил срцев удар и починал на лице место. Другарите одкако од почит ја довршиле партијата стоечки, почнале да размислуваат кој и како ќе и соопшти на жената од покојниот. Влечеле ждребка и откако едниот од нив ја извлекол најмалата, останатите го предупредиле да биде внимателен и дискретно да ја соопшти лошата вест. Се сложиле и тој се нацртал пред вратата на сопругата.
- Добро вечер. Вашиот маж пред малку загуби 500 евра на карти. Жената видно изнервирана: - Ма кажи му нека цркне и да не се враќа дома вечер!! - Во ред, ќе му пренесам!! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе го учи син му да плива:
- Мавтај, мавтај со рацете, абе мавтај со рацете, мавтај... Мавтај бе ќе се удавиш... Е јебига! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новинарка го прашува Саша Матич:
- Какви девојки сакате повеќе, црни или плави? |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како помина вашата прва операција? - го прашал главниот хирург младиот хирург.
Овој пребледел и одговорил: - Операција, велите? Јас мислев дека станува збор за обдукција! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Не можеш ни да замислиш колку е слатка жена ми! - рече човекојадецот и почна да јаде.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |