![]() |
|
Бегање од часови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Автор | ||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
Штип(најјакиот на истокот
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
ЦВЕкенце ти од кој град во источна македонија си...
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
ic ne me e sram...pa edna cela nedela bese, edna ic ne ojde, sea drugata pa ke odam,narednata pa ke eskiviram i taka...dodeka ne me ispudat |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Точно така ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pharaoh ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
![]() ![]() |
||
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
||
![]() |
||
|
;ЈАС МИСЛАМ ИСТО ТАКА НЕ Е ФЕР ЈАС 2-3 ДЕНА ДА СЕ УТЕПАМ ОД УЧЕЊЕ А НЕКОЈ ОД ШЕТАЊЕ ПА ПОСЛЕ АЈДЕ КЕ БЕГАМЕ:СЕКОГАШ СЕ БЕГА ЗА 1-2 КОИ МИСЛАТ ДЕКА СЕ НАЈГОЛЕМИ ШИЗИЦИ ВО КЛАСОТ;АКО Е ТАКА САМИ НЕКА ПОБЕГНАТ И САМИ НЕКА СИ ЈА НОСАТ ОДГОВОРНОСТА ЈАС ЛИЧНО НЕ СЕ ЛУТАМ АКО НЕКОЈ НЕ САКА ДА БЕГА:ВО БЕГАЊЕТО НЕ СЕ ГЛЕДА ДРУГАРСТВО:
А ТИЕ ДА ПОДНАУЧЕЛЕ МАЛКУ :::::: ![]() |
||
![]() |
||
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
|
i nie begafme od casoj site a imase nekoj prodeni dusi i zaradi nf i nas ke ne kazneja a zato poslem to jadeja i kotek
|
||
mbm
|
||
![]() |
||
|
ja begam od ponedelnik...neam ojdeno na skolo i do krajot na nedelata ke si uzivam |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
jas svoevremeno ne begav mnogu mnogu(mislam si begav vo granicite na normalata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
jas ne begam povekje od casovi.....mesecov edvaj se izvlekov....klasnata sakase da me besit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
|
Begame odma cel klas i posle zaedno negde na kafe |
||
![]() |
||
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
|
Jas bev pretsedatel na klas, sekogas koga profesor kasnese barem 2 minuti po zvonenje odev da prasam da ne ne e dojden na rabota. Ke izlezev od ucilnica, ke si postoev pred vrata 1 minuta pa ke vlezev : NEEEEE E TUKAAAAA, GUBIMEEEEEE!!! i site ke se razbegaa. posle se vadev na toa deka sum se salel ama nikoj ne ostanal da me islusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
А бе не викам дека музиката е едноставна работа, таман работа...Јас не велам дека треба да стане професионалец! Зборот ми е: запосли го детето за да нема време да мисли на ништо друго, освен на она што треба да го научи. Ако му е забавно, ќе го учи, ако не, пиши пропало... ![]() Јас кога бев ученик ништо немаше ![]() Изменето од Julija |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |