![]() |
|
Вашиот несесер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Автор | ||
elena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 804 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vo tasnata imam dva nesesera.Edniot za dokumenti a drugiot za kozmetika.Vo nego karmin, kreon, maskara, stik, senka za oci, ogledalo, cetka i dr.
|
||
![]() ...se ona sto ne e zapisano, kako nikogas da ne postoelo... |
||
![]() |
||
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
|
PA VO TASNATA NOSAM TRI NESESERI. VO NAJMALIOT IMAM SITNI PARI , VO SREDNIOT OBICNO NOSAM KARMIN , PARFEM , OGLEDALCE I MASKARA A VO NAJGOLEMIOT IMAM VIZIT KARTI ,LICNA KARTA , KARTICI I SLICNI RABOTI. PONEKOGAS I SAMATA NEZNAM STO SE IMAM.
|
||
sm
|
||
![]() |
||
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
|
![]() |
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
Koga izleguvam nosam samo labelo i krema za race
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
Supernatural ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
|
OGLEDALCE, LABELO, PARFEM |
||
![]() |
||
Allice ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
Wow! Za shminka imam cel kufer (t.e kuferce) ,za kozmetika isto taka...Bukvalno na sminka trosam ton pari, a pogolemiot del raboti ne gi ni koristam
![]() ![]() |
||
Did you took my point?
|
||
![]() |
||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|
Ogledalce, karmin, tus, kreon, rimel, parfem, labelo, cetka za kosa, vlazni maramici,mace up ......prezervativi
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
![]() |
||
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
|
pa vo neseserot ima toa sto najmnogu koristam karmin ,molivce ,sjaj za usni,rimel ,kreon,labelo,krem za race ,make up za oci ,pinceta ,ogledalce,parfem obavezno,stik i sto li uste ne .Samo problemot e sto nikogas nemam red vo neseserot i sekogas se nesto baram edvaj se snaogam Изменето од angelce |
||
was ist los?
|
||
![]() |
||
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
|
OGLEDALCE KREON SJAJ ZA USTA KARMIN
|
||
mnjkl |
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
Денес решив ај со себап темава па конечно да го средам и минимализирам на неопходно мојот несесер
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Несесерот секогаш ми содржи:
кармин и молив за усни Римел туш за очи некоја сенка различна бидејќи обавезно ги сенчам или делам во две бои. Огледалце. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
da da i so kamlica si go mijam liceto.....a sapun ne upotrebuvam kojznae kolku.....mene mi e najubavo so ladna voda da se pliskam....:)))) edno vreme upotrebuvav losion ili so bese toa....poima nemam ....ic ne se razbiram vo kozmetika.... |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
каков сапун?Сапунот го суши лицето и можеш само збрка да направиш....за миење на лице си имаш за тинејџери така да не би требало да е проблем..иначе најдобро е со камилица да го миеш или чистиш ако несакаш ништо да користиш.. |
||
![]() |
||
mimi24 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
|
Karmin, crno molivce za oci i rimel
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |