|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 80> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
and I've hurt myself by hurting you
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i'll see you again.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ajde predaj se do kraj, za novo ragjanje so mene... barem taka "veli" Kaliopi
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune Kept me from being with you I cradle your faith that reveals me Grows like a flower than heals me Fills me with promise anew I carry your worn disillusion When my pathetic confusion Kept me from speaking the truth I'm simply a coin in your fountain Lost like the seconds I'm counting Till I am closer to you |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I’ve had a long day I just wanna relax
Don’t have time for my friends, no time to chit-chat Problems at my job, i'm wonderin’ what to do I know I should be working but I’m thinking of You and Just when I think this crazy world is gonna bring me down That’s when Your smile comes around Oh, I love the way You hold me, by my side You’ll always be You take each and every day, make it special in some way I love the way you hold me, in Your arms I’ll always be You take each and every day, make it special in some way I love You more than the words in my brain can express I can’t imagine even loving You less Lord, I love the way You hold me Whoa oh oh oh oh oh oh, oh whoa, I love the way You hold me....... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvaj onog koji voli te na kraju imaces bas sve
Mislis volim te varas se druga uzela mi sne Za tobom patiti necu ti to ne zasluzujes i Ako ikad me se setis znaj da bila si mi sve |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poslednji dah bi da dam
samo da mogu da znam kome sad dises u dlan s kim cekas dan... |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По тебе нема кој да ме насмее,
да ме растажи,ниту разбре. Со тебе мојот свет е толку совршен. едно недостасува-вечно тој да потрае.... |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе бидеш крај мене...
Убава жено,!! Кога ќе можам да уживам и во твојата, Внатрешна убавина Која не е за други Убава жено..!! Кога ќе бидеш моја Ама вистински,.. Не само тело кое се подава.. Туку срце Што ме чуствува И кое вели: Те сакам Убава Моја жено........ |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljubljene ....
...samo Bog razumije ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad padne vece, umire se ptice
ja sklopim oci, vidim samo tvoje lice i tvoje tijelo, uzano odijelo ko nekad kad je bilo samo crno-bijelo |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се трудам да те симнам од срце и од усна
под насмевка ја кријам осаменоста ко лузна твојот лик над мојта тага ко облак уште кружи од сонце облеан ги ставам во сенка сите други.. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Till the day I let you go
Until we say our next hello its not goodbye Till I see you again I'll be right here remembering when And if time is on our side There will be no tears to cry on down the road There is one thing I can't deny its not good |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 80> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |