|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 37> |
Автор | |
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glavata mi veli NE ama so srceto se spravuvam malku potesko.Jas si velam ne ne ama koga ke se soocam so personata veke mi e jasno deka se sum prostila sto se veli bez razumna soglasnost.Samo ima eden golem problem:nedajBoze da te osetat lugeto deka si takov ke te gazat pod noze duri mozat. P.S.nezboram samo za vo ljubovta
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ne mi dozvoli da te sakam
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ne prostuvam pa so saka neka e veke si gi potrosiv tiketite za prostuvanje sega pocnaa tie so kazni........POVELETE KOJ E ZA....
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam komu da prostuvam, sekogas sum ja toj sto gresi, sekogas nekoj mene mi prostuva
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e napisano od eden buntovnik bez razloga kako tebe - zvuci mnogu romanticno! ej!!!! koja i da si !!!! Smesta da si mu prostila na Anthony!!!! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne zgresiv, ti me natera da zgresam.
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te molam prosti mi
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prostuvam ama ne zaboravam
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako da i prostam koga me navredi najmnogu sto mozese. Mi rece - Glup si kolku si ubav
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМА ШАНСИ... А ОН НА МЕНЕ???
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во себе ќе простам.......јавно не покажувам дека сум простила.......за секој случај.......да не ја злоупотребат прошката |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо веке не простувам..преку глава ми е од простување
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простувањето не е знак на слабост...напротив тоа е знак на мудроста. Кој знае да простува знае да се стави во положбата на виновник и во неговите слабости да ги препознае сопствените.Личноста која знае да прости е поуспешна бидејќи....знае да владее со ситуацијата и мирно да ја реши.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |