|
Земјотрес |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од земјотрес не толку
ама од грмење душа немам.......сега брзо се престрашив и од тогаш |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф да баш е страшно чувството.... Имаше тука пред недела дена... Ама беше слаб, фала Богу...
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако живееш во зграда можам да те разберам иначе немај гајле .
Јас сум на десети спрат имам почуствувано како е....одвратно чувство .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ni e pisano, e pisano...nema beganje od toa....
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posebno se plasam od zemjotres...................
imam osekjaj deka nablizuva nekoj takov i voznemirena sum ...... sekogas ja sledam stranicata od zemjotresite od celiot svet koj se azurira i registrira samo za 15 min ............ ke ja spodelam so Vas .......... aj da ve vidam kako se snaogjate vo toj moment ........... dali odnapred go osekjate........ ili voopsto ne mu obrnuvate vnimanie da recam nemate strav....... EMSC - European-Mediterranean Seismological Centre |
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |