|
Претседателот уценува и прети! |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | ||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе претседателот ни уценува се!За да се врати опозицијата во собраието може и собранието да го запали ама не сака.Зосто ке ни е опозиција кога ние си имаме мнозинство од 63 пратеници?
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma i kozii ovci, site se ezat
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...сите се исти, глумат лудило...и опозицијата и позицијата...у симбиозна врска се...
за kultuzin: ...Welcome back... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj vo ovaa drzava ne se sposobni nitu OPOZICIJA da bidat, mi se ezi kozata koga ke mi tekne deka istite drzavata ja vodea.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... teshko im odi prestruktuiranjeto... sami na sebe si se kontradiktorni... treba da kontriraat na svoite dovcerashni koalicioni partneri... SDSM na DUI...DPA na VMRO... DPA se ushte vo poteshka pozicija...treba da gi kudat zakonite koi do vcera gi falea...a SDSM treba da odat kontra ona za koe do vcera od petni zili se tepaa da dokazat... zatoa pretsedatelot... gi prestroi... "im pomogna" da se vratat kako na izbegana nevesta... i si zamina na odmor...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зошто опозицијата не е онаму каде и е место, во Палрламентот?
Некој ја избрка? Не паѓајте на ситни конструкцијии...никој не ја избрка...самите се решија на таков чекор, се со цел да си го прекријат својот неуспех и дебакл кој го доживеаа. А, конструкциите од типот позицијата сака Парламент без опозиција за полесно да ги носи законите и да прави што сака, не држат вода затоашто и со неа и без неа, власта што наумила тоа и ќе го изгласа, мнозинство се и без коалиционите партнери. И токму поради тоа, опозицијата треба да биде на своето место, во Парламентот. бидејки некој им дал доверба, да бидат конструктивна опозиција, а не од улица да демонстрираат демократија, да глумат жртвени јагниња и да плачат по медиуми. |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez opozicija nikojnema da gi sledi sednicite od sobranieto,
lugje, sfatete, ne sme nie Rusija ili Kina
edinstven cirkus ni e sobranieto
a bez opozicija nema cirkus,ida ima kratko trae
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
galiba so 40 (edna tretina od vkupniot broj pratenici)
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова се вика селективна меморија!
Инаку "граѓанинот" Трајковски, Бог да го прости, им беше омилен граѓанин на симпатизерите и членовите на СДСМ, но кој памети, памети, кој не ке се потсети! И нема ништо лошо доколку се критикува било кој носител на државна функција, напротив здраво е... Англичаните дури и кралицата ја критикуваат... Но кај нас нели, се е непримерно, па и критика на однесувањето и вршењето на должноста кај функционерите, тие мораат да останат недопирливи, секако во завосност од кој блок политички партии потекнуваат! А тие ВМРО-вци...ништо не знаат...дури ни да критикуваат не знаат... Изменето од moira - 05.Август.2008 во 11:41 |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako ocekuvate svetot da ve pocituva koga sami ne si se pocituvate.
jas moze nekogo da na sakam i da ne se slozuvam voopsto so nego, no ako toj nekoj e predsetadel, kako predsedatel ke ja ima mojata pocit. ne e vazno dali Branko ili Stanko, stanuva zbor za funkcijata predsedatel, koja VMRO_ovcive izgleda ne ni znaat sto znaci. |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти од каде си момче...??? Од Европа....????!!!!! |
||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sto ne go trgnete togas?! i nego i site slicni na nego. ili "gospod" vi go postavil,pa ne go mozete toa? e,vo normalni zemji i toa go mozat,ako e stvarno taka kako sto vikas.
|
||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е само уште една приказна за неговиот начин на работа во политиката.
Нема закони. Само договор помеѓу тие што имаат моќ. И пари. Не за џабе СДС-овци кога не се на власт плачат каде стигнат и за што стигнат. Немаат моќ. А само така знаат да "работат" и да прават пари... Со договор.... |
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љубе сам рече дека бранко е најзаслужен за неговото ослободување Изменето од moira - 03.Август.2008 во 23:58 |
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |