|
ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | ||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali e na povidok t.n. "mesanje na kartite", Gruevski i Ahmeti. Ako ova se sluci, dajte luge da raspiseme tender i da ja prodademe Makedonija. Nema potreba od gnasotii da trpime.
|
||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушам сранко ќе се врател набрзо кај сдсм..а грујо ќе му ги дадел учките за друштво да му прават...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VMRO, VMRO, VMRO, VMRO, VMRO Makedonija Znae deka vleguvas so Balistite vo vlada. Bas mi e merak da ve gledam vas t.n. KOMITI so UCKITE TOGETHER. Nazdravje moja iskonska Makedonija, kade odis, vo raspad ili vo pekolot.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova tuka se povekje nalikuva na juznoafrikanskiot apartheid od minatiot vek!! ( samo shto od nego,tamu, vekje nema ni traga),...edvaj petina,....da se sladi so gazovite na ,...chetiri pati povekjeto od niv!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Качакот си лае..ама сега се само сменети нотите..односно нотниот систем...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, ама истиот тој тип со безбол-капче пак се заканува дека, ако ја нема ДУИ во власта, ќе ја нема ни Македонија. (Вчерашен Дневник, стр. 21) |
||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Животот не е филм. Точно. Но знаеш ли дека во Естонија се 27 насто Руси? Значи малце повеќе од процентот на Албанци во Македонија...Ниеден естонски министер не е Русин. Русите во Естонија се маргинализирани... Си слушнала дека прават некои проблеми? Креваат востанија или слични работи? |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако Гвујо им залепи уште една шлаканица на овие од ДУИ, слична на онаа што им ја залепи во 2006........од типот
кога Тито му кажа на Сталин НЕ!!! Уште толку има да ми се исполни срцето....и сега ми е исполнето додуша, ама тогаш....има да им се смеам и на србокомунистите, и на овие од ДУИ Од убијци, и од луѓе од типот на Рафиз Алити (оној што се појавува и во Собрание со безбол капче) ми е дојдено преку стојко... Изменето од Vladimir88 - 07.Јуни.2008 во 18:22 |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoj tuka,,,malku preterano ima gledano filmovi,,,
ama daj,,razbudi se,,,zhivotot ne e film,,, |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pazi da ne
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tesko e verojatno takvo scenarijo, zatoa sto na DUI i na DPA mnogu pomili im se foteljite, otkolku golema albanija. a i vtoro, vo ovakva konstalacija na terenot (nestabilnost na kosovo, dobra vooruzenost na mk vojska i policija), prasanje e dali voenoto resenie ne bi bilo na steta na albancite vo makedonija? analogijata so srbite vo hrvatska ti e odlicen. Na kraj, ke molat unitarna drzava, ama od pristina i tirana. |
||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lions and Guns e sega vo moda, Guns and Roses ne e.
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da... fala sto go istakna...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |