IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Помош!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101112
Автор
Порака Обратен редослед
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 11:54
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

ako te saka ke te 4eka da porasnes....,,,
nemoj da dozvolis da bides ucenuvana!!!!

pozz...големо%20гушкање

Bas taka!!! ako si nesigurna, togas ne go pravi!! se dodeka TI ne go posakuvas toa
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 11:35
Pedofili haraat.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 10:43
Mi se povraka болен
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 10:42
Originally posted by SOS SOS напиша:

Imam 14 godini, i decko koj e 5 godini postar od mene. Odime vejke 6 meseci. Poslednive dva meseci toj postojano misli samo na edno. Koga ke go odbijam se luti i mi veli da go "oslobodam od tezinata". Jas veke nekolku pati so raka go .... no toj sega saka da go zemam vo usta. Mene ne mi se dopajga idejata no ne znam kakvo e cuvstvoto i dali ke mi se dopadne pa mozebi bi sakala da odam do kraj. Bi sakala nekoja poiskusna devojka da mi kaze sto da pravam. Ne sakam seuste seks a ne sakam da go izgubam ni nego. Prekrasen e ....

kiss

so se iskluci????????????
so nepriceka na sovet
od tolku viKanje

sos
pls
help
голема%20насмевкаизненадување
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 10:37
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

pozz...големо%20гушкање

odlicen odgovor....
i kaj go najde ziti se 5 godini postar?pedofil nekoj on ke laze mali deca posto vrsnicite ne mu davat.....
drugpat ke mu kazez neka si go drka, ako vise ne mu go pusi nekoja druga.....
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 10:34
pozz...големо%20гушкање
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
SOS Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2008 во 10:31
Imam 14 godini, i decko koj e 5 godini postar od mene. Odime vejke 6 meseci. Poslednive dva meseci toj postojano misli samo na edno. Koga ke go odbijam se luti i mi veli da go "oslobodam od tezinata". Jas veke nekolku pati so raka go .... no toj sega saka da go zemam vo usta. Mene ne mi se dopajga idejata no ne znam kakvo e cuvstvoto i dali ke mi se dopadne pa mozebi bi sakala da odam do kraj. Bi sakala nekoja poiskusna devojka da mi kaze sto da pravam. Ne sakam seuste seks a ne sakam da go izgubam ni nego. Prekrasen e ....

kiss
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101112
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.