![]() |
|
Продолжи ја реченицата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 25> |
Автор | ||
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ја зел девојката од прегратките на нејзиниот сакан и ја пикнал во вреќа...
![]() |
||
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
хо...хо...хоо....гледам со огномет ме пречекувате....
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
|
ХО-ХО-ХО рекол тој.Јас сум Дедо Мраз,тука сум за вас
![]() |
||
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
covekot vo crveno bil Dedo Mraz......
|
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
|
...девојката почнала да плаче,а момчето ја прегрнало со своите раце,сакајќи да ја заштити од побеснетиот оган...Тогаш низ оганот што беснеел, се појавил човек во црвено...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
до вратата не можеле да стигнат никако... |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
|
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
Postarot sekogas zvoni dva pati
![]() |
||
|
||
![]() |
||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
Ajdeeeeeeeeeeee....E od kade sega zvonce....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Во тој момент заѕвонело ѕвончето...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Mislele deka im stanuva zesko od razgorenata strast...i ne primetuvale deka gori nasekade okolu niv
![]() |
||
![]() |
||
|
Занесени во љубовта ,не приметиле дека летнало жарче од каминот и го потпалило килимчето...
![]() Изменето од miki_lutrija - 18.Декември.2008 во 09:26 |
||
|
||
![]() |
||
|
e koga go krcnale siseto stanalo zesko
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Go krcnale,pa pocnale ljubov da vodat pred kaminot
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |