|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 135> |
Автор | ||
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne gubi zivci, ke ni trebaat za tamu ...se seguvam...ova veke e mnogu cekanje, jas do utre 3 nedeli cekam....inaku za informacija za drugite, od Aleksandar mi rekoa deka site cekame, najverojatno zaradi odmorite...ne znaat ni tie, zatoa sto procedurata za vizi ja teraat amerikancite...mi rekoa deka koga ke stigne vizata ke ni se javat na tel. a ke dobieme i mail... jas veruvam deka ke bide, samo treba da sme strplivi |
||
abvgd
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ludje da ne dojde do zabuna.Za MPI neznam no Resallc ima isprateno najmalku 150 ludje vo poslednite tri meseci od Kumanovo,i jas sum eden od tie sto dobile OL preku resallc i sega cekam viza.
|
||
ivteo
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas se sl*gam so skopjemkd da treba dobro da se procitaat soveti i iskustva.Licno jas ne poznavam ni eden od 2000 i nesto kandidati da dobil OL od Resallc,jas samo zivci izgubiv:)) i sega gi gubam dodeka cekam viza :)))Pozdrav do site
Изменето од ivteo - 28.Јули.2010 во 12:27 |
||
skopjemkd
Нов член Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaboraviv da kazam za onie sto se seriozni, .... ressalc i mpi i site ostanati BATALETE GI!!! go imate dyn corp tuka. site tie rab za niv. osven se razbira FLUOR se posebni
Изменето од skopjemkd - 28.Јули.2010 во 12:10 |
||
skopjemkd
Нов член Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
druze, ti si super, sto bar davas pravi informacii, ... a za ostanatite sto se ligavat, ... pa ne se ide na odmor!!! stegnete zabi i izdrzete! a ne tuka da mi drndate deka bilo tesko, macno,... ... sedete si doma i kukajte crnko, .... ne se cenkaj! pameten si i znaes zs ti vikam taka. |
||
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:35 |
||
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
||
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:35 |
||
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
||
nove27
Група Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
dzemoace
Група Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brojot na oliver 078279399.ova e broj za informacii kao. |
||
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na kojforum be brate nema nisto deka ??
|
||
ivteo
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=dzemoace] go najdov na forum i vcera (citajte pogore na forumov)go krkav, za nisto...
Kogo go najde?sto ti se slucilo? |
||
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci toa so napraija on line e uredu .e sea koa ke otides tamu traba da izigras.ja imam sertifikati dokumenti za foreman.znaci nema falsifikat,nema zaebancija,idam u palas oliver mi vika nema uste za foreman,so znaes drugo.mu kazuvam edka momentalno summ magacioner .vodam glavna dokumentacija na magacinot,imam licenca za viluskar.on na toa donesimi preporaka za viluskar i prati mi gi na moj mail, za ova mozam da ti ponudam 28000 i moze da letas za20 dena.mu prakam na mail i nisto .ni broj mi dade da vidam do kade eni nisto.go najdov na forum i vcera (citajte pogore na forumov)go krkav, za nisto.poso ne znaam so da praam,dali sum u igra za magacionerska rabota ili da brkam foreman,zatoa i otidov.ne znam so da praam,se mislam da pustam za foreman cv na nivniot mail macedoni......
ajde pomognete kako da izigram. |
||
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno e druze,i ja cekam pozicija ,toest cekav a gledam na forum mi ja zimaat-potpisuvaat dogovor.inaku mi rekoa da pratam na nivven licen mail ine mi kazaa so da praam ponatamu.nisto ne mi dadoa informacija.sea ne znam na so sum . |
||
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E, da taka e...No, ne se raboti za Pivara ili Mobimak ili... Se raboti za tesko sviripicino, a ne e na brod, na cist vozduh i zabava... Avganistan/Irak e vo prasanje. Iako bi zaminal od ovde za sitni pari, ce gledam, kako sekoj NORMALEN, da probam da dobijam barem malku povece... Sepak se cenam povece od Indijci, Pakistanci i Filipinosi... A imam i argumenti za mojata cena... Изменето од Crnko - 27.Јули.2010 во 16:11 |
||
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |