![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 277> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Маж vs. Жена
Мажите знаат да кажат: „Жени, не се возбудувајте премногу ако трчаме по вас... трчаме и по топката и на крајот пак ќе ја шутнеме...“ На тоа жените мудро ќе кажат: „Момци, немојте да се возбудувате ако ви кажеме дека сме заљубени во вас. Се заљубуваме и во пар чевли, па купуваме уште 15 пара – онака, за секој случај! |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Можеби е вистина дека мажите се поинтелегентни од жените, но никој не видел женско да трча по некоe машко само да му се восхитува на убавите нозе.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.,..zatoa shto od vistinata begaat kako gjavol od krst!
![]() ne se za djabe politichari . |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Аko vo vinoto e vistinata, togas zosto site politicari pijat viski???
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Седи Трпе во кафиќ, и се фали на другар му.
- Ги гледаш ова жениве околу нас, е сите ги имам поминато. Тогаш се јавува една девојка: - Е мене ме немаш поминато! - Е да, по селата уште не сум почнал! ![]() ![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
како се одрази порастот на цените врз вашиот домашен буџет?
КАРГОВ- јас немам време за ништо...имам многу работа...немам време за ништо ![]() БИЧИКЛИСКИ- не можам да ви одговорам во моментов сум на конгрес ![]() БЛАГОРОДНА ДУЛИЌ- тоа е светски тренд..не можам да се жалам,добро сум платена ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Два рекорда ...што ги прочитав на КАЈГАНА...и ме насмејаа до суза :))))))))))))
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Еден човек доаѓа во едно село, среќава двајца селани на сред село и му се обраќа на едниот.
- Каде е кметот? - Сее! - Сее? Сред зима? На тоа се надвоврзува другиот селанец: - А бе што го прашуваш него, он неможе да каже Р! |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Мочаат под едно дрво зајакот и магарето.
- Зајко, зошто к*рето ти е со цртки. - Е, па за секоја девојка ставам по една цртка. А, зошто ти немаш цртки? - Мене, зајко, ме памтат! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Германци на граница
Пет германци во Audi Quattro застанале на италијанска граница. Италијанскиот цариник ги застанува и им вели: “Илегално е да се возите петорица во Quattro.“
- Како тоа мислите илегално?, прашал германецот кој ја вози колата. - Quattro значи четири, напоменува цариникот. - Тоа е само името на колата човеку, одговорил германецот не можејќи да поверува што слуша. Еве и во документите видете: колата е дизајнирана за 5 патници. - Еј, немој да мислите дека со тоа ќе ви прогледам низ прсти, одговорил италијанецот. Quattro е само за четворица. Вие сте петорица во автомобилот и го прекршувате законот! - Германецот луто му викнал: Ти си идиот! Викни го веднаш твојот претпоставен. Сакам да разговарам со некого кој има повисоко ниво на интелигенција! - Извинете, но тој нема да може да дојде. Зафатен е со оние двајца во Фиат Уно. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Откриен нов хемиски елемент! - Жена
Елемент: Жена Симбол: Ze Пронашол: Адам Тежина: Оптимална 54кг, но варира од 40 до 200кг. ... Застапеност на елементот: * Поголеми количини може да се најдат во урбаните средини. Физички особини: * Површината е обично намачкана со боја, * Одеднаш зоврива, се замрзнува без причина, * Се топи ако се примени добра постапка, * Невкусна е ако се проба погрешно, * Елементот исклучително тешко се наоѓа во единствено чиста состојба, * Испушта звуци ако се притисне на вистински места. Хемиски особини: * Лесно се спојува со злато, сребро и останати благородни метали и бесценети камења, * Абсорбира огромни количини скапи материјали, * Може да екcплодира без претходно предупредување и без позната причина, * Не се топи во вода, но расположението драстично и се менува ако елементот се налие со алкохол, * Најефикасен елемент за трошење пари. Најчеста употреба: * Пред се како украс, посебно во скапи автомобили, * Одлично средство за релаксација, * Многу ефикасно средство за чистење. Пробани експерименти: * Поцрвенува ако се затекне без амбалажа, * Позеленува кога ќе се стави до поубав примерок. Опасности: * Многу опасен елемент, освен во рацете на стручњаци, * Илегално е да се има повеќе од една, но можно е да се поседуваат повеќе под услов да се чуваат на различни локации и ако се внимава елементите да не дојдат во директен контакт еден со друг. ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |