IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што се случува со СДСМ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што се случува со СДСМ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 91011
Автор
Порака Обратен редослед
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Статус: Офлајн
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 12:06
Порака до СДСМ од мене...
ОЧИ ВАДИ ЌОР ОДИ!

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 10:10
Koga macorot go nema, gluvcite oro vijat....SDSM po zaminuvanjeto na Branko ne dobi dobar lider
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 02:20
Тема: Што се случува во СДСМ?

Nivnata ideologija e zasniva na pljacka. JA postavija drzavata na necesni osnovi, muslea, ke pokrademe i nikoj nema da se useti. Treba da odat na buniste zaedno so DPMNE!DeadDeadDeadDeadDeadDead
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 01:47
kogo da imame?
pa tie se nepogoda sto ne snasla
kje dadov se da mozat da se sotra
t

Изменето од anakin - 24.Јануари.2007 во 01:48
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 01:42
Точно многу стета направија на Македонија со нивното владеење. Но сепак е во интерес на македонија да имаме стабилна и Квалитетна опозиција. 
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 01:37
ich ne mi e gajle so se slucuva kaj niv
prokletinji 16 godini,  ne legnaa na zemja

Изменето од bojan81 - 24.Јануари.2007 во 01:41
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 01:34
Деновиве во СДСМ се повеќе доаѓаат до израс разликите. Дали оваа партија ќе успее да се консолидира и стабилизира или ќе пропадне и ќе биде првата голема партија која ќе ја снајде оваа судбина.

Мое мислење дека доколку сака да ја спаси СДСМ партијата мора да почне да гради каква таква идеологија. Не ми е јасно како беше можно сиве овие години СДСМ да постои без никакови идеал а камоли морал. Докоплку ова не се промени ташко на оваа партија.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 91011
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.