|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КРПЕЊЕ.. НЕ ПРЕПОРАЧУВАМ!!!ПАК КЕ СЕ СКИНЕ..!!!АКО НЕ НА ИСТО..ДО НЕГО..!!!ЗАТОА..НОВО СИ Е НОВО..,ПОСКАПО Е СИГУРНО ....НО НОВО...!!!ДА НЕМА ЉУТИШ...ПОСЛЕ...!!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
tanjaaa
Нов член Регистриран: 25.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNAM DEKA MNOGU BOLI KOGA GO GUBIS TOJ STO TI ZNACI SE VO ZIVOTOT.BOLI KOGA JA GUBIS SVOJATA NAJGOLEMA LJUBOV.I KAKO PONATAMU BEZ NEGO KAKO? DA, TREBA DA BIDEME PAMETNI I REALNO DA GLEDAME NA SITE RABOTI NO NEKOGAS EDNOSTAVNO NE MOZES NEMAS SILA PREMNOGU TE BOLI. I KAKO DA SE SOOCIS SO TAA ZAGUBA KOGA GUBIS DEL OD SEBE, SRCETO E SKRSENO NA MILION PARCINJA, SAMO SOLZI GO OBLEVAAT LICETO A NASMEVKATA OD DAMNA NE E VEKE PRISUTNA.
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
верувај во животот има и други тешки работи, соочи се со себе и види дали сеуште го сакаш. Ако е така, додека е тазе гледај да ја средиш работата, но ако стварно не бива тури пепел и оди даље.
поздрав |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored mene postojat samo dva nacina za takvo nesto: Ili najdi si zamena i toa najbrzo sto mozes ili ednostavno sedi i cekaj vremeto da si go napravi svoeto
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ja zaboravam so narednata devojka , fala bogu
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NAJDIJA SOVRSENATA LICNOST KOJA KE JA SAKAS I KE TE SAKA I KE ZABORAVIS NA SE. KE PRAVIS SE ZA NEA KE .......
NEMAM ZBOROVI DA TI OPISAM KAKVO E CUSTVOTO SAMO KOGA KE JA NAJDES TAA LICNOST NE JA PROPUSTAJ SAKAJ I SAKAJTESE BIDETE ZAEDNO ZASEKOGAS I KE NEMAS NI PROBLEM NI TAGA NI NESREKA SAMO LJUBOV I SREKA |
||
sakaj i bidi sakan
|
||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mhm... |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se prashuvam zoshto voopshto da se zaborava??
Lichnost koja tolku znachi vo zivotot-NIKOGASH ne treba i ne smee da se zaboravi. Konechno,taa bila del od nego-zoshto bi zaboravale?? Изменето од mamma - 24.Октомври.2007 во 14:24 |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:24 |
||
natural
Нов член Регистриран: 30.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PEOPLE CHANGE,THINGS GO WRONG,JUST REMEMBER LIFE GOES ON!
|
||
badi
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нека останат ,зашто штета,нека боли ако треба за да се свести чоек за кого правел се...
п.с мелани мислеше од „неа“ не од „него“ така |
||
mirkec
Нов член Регистриран: 23.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako bila vistinska ljubov mnogu tesko se zaborava i sekogas posakuvas da ja vratis. Po mene ljubovta e kako balon - ako ednas pukne nema veke lepenje.
Naj macnoto e toa sto sekavanjata ostanuvaat. Steta.
|
||
MENANY
Сениор Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si probal?
Alkohol , zabava uteha vo sitnici i vreme lechi sve !!!!
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |