|
Љубов помеѓу "различни"! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 19> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вера , љубов и надеж . Работите кои не водат во животот . Не смееш да му го свртиш грбот на ниту една од нив , ако му го свртиш грбот , твојот живот изгубил смисол . Кажете ми каков е човекот , без вера , без љубов , без надеж . За да ја добијам едната од овие три работи да ја исплукам другата . Ееее , тоа нема да биде . Може да бидиме во љубов , но секој со својата вера . Според мене ова е правиот одговор . Макар и колку да ја сакам , вера не менувам . В гроб цел ќе лежам , верата не ја менувам. Во секој случај тежок е прадоксот со верите , поинакви воспитувања и сфаќања . Најдобро ми е со девојка од мојата вера . Другите ми мирисаат малку хахахахха
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka bi bil ali ne bi ja smenil verata tuku bi i svedo4el dase pokaje pa togas bi stapil vob rak inaku NE
BOG rece:Vekje nema ni evrei,ni grci. |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
resilk nekoj risjanin da se zeni so muslimanka ... ovaa glava gubi po nego .. ili toj ili kje se trujam ... i ja chare , kje go pravat zetot musliman ... svrtel 3 kruga okolu dzamija i o rajt ... stanal musliman ... arno ama , posle nekoe vreme stignal bajram ( praznikot , da se razbereme ) ..... site nosat ovci i jagninja za k*rban a ovoj svinja ... e kako be , mu velat , pa ova e svinja ... ne smeeme .... kako ne ... ova e ovca ... svrte 3 kruga okolu djamija i se stori ovca ... znaci , KOGA SE SAKA , SE E MOZNO
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе бидам искрена, сум била во таква врска, не траеше долго, но сепак ми беше едно од најубавите искуства во животот додека траеше...
ама искрено, никогаш не би ја сменила верата за некого, ниту пак би го побарала тоа од партнерот - ако се сакаме, се може да се направи... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sme gosti na ovoj svet... samo nekoi se izgleda pomlkau dobredojdeni.. nekoi poveke.. iskreno bi sakal da mislam taka.. ama balkan e ova.. blu... i jas mislev taka.. no iskreno ne bese loso iskustvo... ama.. balkan e ova.. jebi ga... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум и не сакам ниту да помислам на тоа а не па да бидам..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум бил со Босанка, Албанка, Србинка, Хрватица, Пољакинка, Германки и со една од Сирија.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOGAS I PO NIKOJA CENA
|
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema...? Epa bi pifatil da li zivees so hristijanka a doma tvoite se site zabuleni a ona ke ti se stka po suknicka..... ili obratno da si hristijanin a da setas zabulena zena? znaci do nekade i ima... zatoa prasuvam izvini neznaev deka si devojce ali se razbirame... Изменето од lea_l - 01.Ноември.2008 во 23:35 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto ima vrska verata so ljubovta...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум била,ама што знам...ако вреди можеби би ја сменила
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕ ИНТЕРЕСИРА ДАЛИ СТЕ БИЛЕ ВО ВРСКА СО ПАРТНЕР ОД ДРУГА НАЦИОНАЛНОСТ, И ДАЛИ БИ ЈА СМЕНИЛЕ ВЕРАТА ВО ИМЕ НА ЉУБОВТА?
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma batali tamu bre i gotovo
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |