IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов помеѓу "различни"!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов помеѓу "различни"!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 19>
Автор
Порака Обратен редослед
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2008 во 09:46
вера , љубов и надеж . Работите кои не водат во животот . Не смееш да му го свртиш грбот на ниту една од нив , ако му го свртиш грбот , твојот живот изгубил смисол . Кажете ми каков е човекот , без вера , без љубов , без надеж . За да ја добијам едната од овие три работи да ја исплукам другата . Ееее , тоа нема да биде . Може да бидиме во љубов , но секој со      својата вера .  Според мене ова е правиот одговор . Макар и колку да ја сакам , вера не менувам . В гроб цел ќе лежам , верата не ја менувам. Во секој случај тежок е прадоксот со верите , поинакви воспитувања и сфаќања . Најдобро ми е со девојка од мојата вера . Другите ми мирисаат малку хахахахха
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Pentakostalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pentakostalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 16:44
jas mislam deka bi bil ali ne bi ja smenil verata tuku bi i svedo4el dase pokaje pa togas bi stapil vob rak inaku NE
BOG rece:Vekje nema ni evrei,ni grci.
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 16:29
resilk nekoj risjanin da se zeni so muslimanka ... ovaa glava gubi po nego .. ili toj ili kje se trujam ... i ja chare , kje go pravat zetot musliman ... svrtel 3 kruga okolu dzamija i o rajt ... stanal musliman ... arno ama , posle nekoe vreme stignal bajram ( praznikot , da se razbereme ) ..... site nosat ovci i jagninja za k*rban a ovoj svinja ... e kako be , mu velat , pa ova e svinja ... ne smeeme .... kako ne ... ova e ovca ... svrte 3 kruga okolu djamija i se stori ovca ... znaci , KOGA SE SAKA , SE E MOZNO голема%20насмевка
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 16:19
ќе бидам искрена, сум била во таква врска, не траеше долго, но сепак ми беше едно од најубавите искуства во животот додека траеше...
ама искрено, никогаш не би ја сменила верата за некого, ниту пак би го побарала тоа од партнерот - ако се сакаме, се може да се направи...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 16:11
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Не сум и не сакам ниту да помислам на тоа а не па да бидам..

site sme gosti na ovoj svet...
samo nekoi se izgleda pomlkau dobredojdeni..
nekoi poveke..
iskreno bi sakal da mislam taka..
ama balkan e ova..
blu...
i jas mislev taka..
no iskreno ne bese loso iskustvo...
ama..
balkan e ova..
jebi ga...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 13:49
Не сум и не сакам ниту да помислам на тоа а не па да бидам..
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 02:09
Сум бил со Босанка, Албанка, Србинка, Хрватица, Пољакинка, Германки и со една од Сирија.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 02:07
NIKOGAS I PO NIKOJA CENA
Кон врв
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:34
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...shto ima vrska verata so ljubovta... збунетост

nema...? Epa bi pifatil da li zivees so hristijanka a doma tvoite se site zabuleni a ona ke ti se stka po suknicka.....
ili obratno da si hristijanin a da setas zabulena zena?
znaci do nekade i ima... zatoa prasuvam
izvini neznaev deka si devojce ali se razbirame...

Изменето од lea_l - 01.Ноември.2008 во 23:35
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:27
...shto ima vrska verata so ljubovta... збунетост
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:25
Originally posted by lea_l lea_l напиша:

МЕ ИНТЕРЕСИРА ДАЛИ СТЕ БИЛЕ ВО ВРСКА СО ПАРТНЕР ОД ДРУГА НАЦИОНАЛНОСТ, И ДАЛИ БИ ЈА СМЕНИЛЕ ВЕРАТА ВО ИМЕ НА ЉУБОВТА?

Никогаш
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:23
не сум била,ама што знам...ако вреди можеби би ја сменила
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
lea_l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lea_l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 23:14
МЕ ИНТЕРЕСИРА ДАЛИ СТЕ БИЛЕ ВО ВРСКА СО ПАРТНЕР ОД ДРУГА НАЦИОНАЛНОСТ, И ДАЛИ БИ ЈА СМЕНИЛЕ ВЕРАТА ВО ИМЕ НА ЉУБОВТА?
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 02:51
ma batali tamu bre i gotovo

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.