|
А што е со лезбејките? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | ||
BoY In LoVe
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo sto otvorivte tema za lezbejki
sestra mi e lezbejka i taa po cel den e na ovoj forum
|
||
HACKED BY PUSHILISTA
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИСЛАМ ДЕКА ТИЕ СЕ МНОГУ ПОГРУБИ ОД ОНИЕ ВИСТИНСКИТЕ ЖЕНИ,НЕКАКО МИ СЕ ПОМАШКУДАНКИ...НЕЗНАМ....
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali mene ova me prasuvash senokos?
Ne sum biseksualka i toa ne znaci ako mi se poprijtni za gledanje da me stavash vo biseksualki.Svasta |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И мене ми се гади од цигари, па шо да праам, мора да ги гледам и да го дишам чадот од цигарите на тие што околу мене ги пушат. Изменето од RebeL - 16.Август.2006 во 03:04 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Che Guevara
Нов член Регистриран: 06.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemam nisto protiv lezbejkite, a pederite treba da se ubijat na kolec site do eden.
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
навистина , од каде ти е ова жити мајка
|
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lezbejnite po difolt ne znaci deka glumat mazi....
koja notorna glupost |
||
Motivation is game in my hands
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле прекрасноиме имаш го обожавам ама ограниченоста... мајко мила гледам хомо станав од зборење |
||
|
||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe odi prosetaj malce izlezi od dupkata kade samo rabotis, koj ustvari ti dal vlez vo amerika?
|
||
nikola21gr
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Komunisam-nekoj mislit e los sistem ali jas bi rekol deka e eden od najdobrior-Komunizmot spoen so Nacizmot znacit Cist zivot Priroden Nistenje na Pederi i lezbejki ne smeet takvi raboti da se spomnuvaat vo javnosta im gi mesaat umovite na drugi |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako, ne drugo ,poprijatni se za gledanje, od pederite,........da mu se zgadi na chovek,..........auuuu!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За таа лага има многу добра причина. Плус тоа, воопшто со лагата не се повредуваат чувствата на стрејт личноста, зашто лажењето во овој случај е од страв од отфрлање, неприфаќање... |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |