|
Зоран ЗАЕВ... одново се ЗАКАНУВА !? |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ах с***е...пак го извадиле од контекст...како и изјавите од сите други политичари...
ќе јадат живи луѓе И ПАК ВО ИМЕТО НА НАРОДОТ |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Според последната изјава на Заев..зборовите му се вадени од контекс, ама не понуди снимки со целосните искази
Заев: Реков живи луѓе ќе јадеме, но за да го заштитиме македонскиот народ |
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ili sum se seknal i se sum zaboravil????
Ili nekoj prodava mad**a za bubrezi...i manipulacii kako sekidnevie///
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-кога ќе дојдеме на власт ќе јадеме живи луѓе
значи продолжува онаа босанската-сјаши Мурто да се попне к*рто...и така се во круг ееееее народе македонски...кому се’даваш да те води??? какви сме,можеби навистина не заслужуваме држава? значи за оние без партиски книшки уште долги години нема ни работни места,ни подобар живот!!! дваесетве минати години се добра причина конечно да се запрашаме дали воопшто треба да се гласа...за едните или за другите |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Темата е криминалната изјава-закана на Зоран Заев насочена кон сите неисотмисленици и непартијци на СДСМ. Ако сакаш да дискутираш за учинокот на сеашната влада, слободно отвори нова тема. Впрочем, поентата во мојот пост беше управо таквата простачка поделба на наши и ваши, која што како што реков ја наметна СДСМ. Јас намерата СДСМ да останат на власт ПО СЕКОЈА ЦЕНА лично ја видов од самиот почеток во 1990-91 година кога ги условуваа фотељите на тогашната комунистичка партија со поделбата на Македонија на македонски и шиптарски дел. И така испадна, СДСМ почнаа да играат на картата на Шиптарите, односно на етничка карта, и види до каде дотуркавме денес - со УЧК на власт. Инаку, никако не ти чини пристапот -- нека го наречеме релативизација -- кога папагалски се повторува дека ете “тој е крив, ама сите се криви“. Така беше и на темата за криминалот на Велилја Рамковски и на други теми. Не оди тоа да те фатат жив дека си убиец на пример, а ти да викаш ама чекај и други убиле, зошто мене, пријви ги и нив, итн. Тоа на суд не проаѓа. Впрочем, гледа народов кој е силеџија, затоа Зоран Заев и Бранко Црвенковски немаат никаква, или пакмногу мала, поддшка. Додатно е простачки да ја персонализираш темата и мене да ми кажуваш кого да сум пријавел. Нема јас што некој да пријавувам, ниту пак во случајот на Заев можам да пријавам -- тој е ослободен од судско гонење од страна на Бранко Црвенковски, процесот легално-правно е завршен без шанса да се обнови, а кражбата е легализирана. Затоа и го споменав. Некои луѓе се лично засегнати. Јас не сум, а сакам Македонија да е правна држава. Изменето од Persej7 - 19.Декември.2010 во 21:09 |
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Molam onie so kniski ( bilo kakvi) da ne se pro**ravaat...
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никој што не е со партиска книшка не верувам дека е доволно луд да подржи некој ваков после такви изјави. Подршката нека си ја бара меѓу тие на кои им се обраќа. Меѓу "чистачи", "министри" и "братучеди" за кои зборува. |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
(позјмено од еден Форум)
Сторил ниет Зајко
Зајко да се жени Зајко кокорајко Зајко сербезлија си натресол гаќи упрчил мустаќк нагрнал џамадан токму младожења ................................................. ..................................................
...................................................
Па ми летнал Зајко Зајко да ми бега
си искинал гаќи размрсил мустаќи искинал џамадан викнал се провикнал МОРЕ НЕ СУМ МЛАДОЖЕЊА |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto ima vrska dali nekoj poteknuva od selo ili ne? Cel svet e sega edno globalno selo. Povekjeto lugje se dobro informirani a preki Internetot site se povrzani vo edna celina. Inaku, ne se soglasuvam so izjavata na Zaev, ne zatoa sto toj poteknuva od selo, tuku zatoa sto izjavata e za nikade Изменето од KINGDAVID - 19.Декември.2010 во 17:17 |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За каква несреќ(н)а изјава говориш човече Божји??
А да си ги... ПОДВИТКАМЕ КИЧМИТЕ...помалку ли не-среќна..!?
пс
Какви бре селанчишта ни надојдоа во Маќедонијава да ни ја „водат„ ..еден од с.Муртино..друг од с.ПодржиКоњ..трет од с.Кушкундалево..бре бре брееј...ни презентираат свои селски „визии„ за Маќедонија....за другите селанчишта од с.Псача и други..ич не станува овде збор..
Изменето од novace - 19.Декември.2010 во 17:09 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Laki, ti si partiski vojnik na SDSM? Tak dobar covek , a tak losa partija si odbral .... P.S. Da ne bidam offtopic, mnogu nesrekjna izjava na Zaev. Mnogu loso izgleda toa sto go kaza Изменето од KINGDAVID - 19.Декември.2010 во 16:51 |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
они ќе го правеле тоа...
што овие го прават... а овие го прават тоа... затоа што тоа го правеле они... и пак кругот нема крај... но... можеби вистинското прашање е... колку народи на планетава... имаат сопствена држава... а колку немаат... и зошто... |
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ovie sega sto treba da napravat.....da gi iscistat site ne isto mislenici za ovie dve godini sto im ostanuva od mandatot nemozam vise da pisuvam rakava mi e vo gips |
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne jas sum vraboten i nemame vrska so partii....a ne ni sakam so mrsuli da si imam rabota....opasno e so partii da se zabavljas vo Makedonija |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |