![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 135> |
Автор | ||
Crnko ![]() Група ![]() ![]() Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobro be pa ti odma se ljutis... Od kaj da znam ja deka si praite druzba... ja vidov so vidov, i slikav:)... E sea za gacicite... Nemora odma so zakani da vracas... E, moive se po 10 dusi u sator.. a kaj mene, znaes:):):) Изменето од Crnko - 14.Февруари.2011 во 17:58 |
||
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
||
![]() |
||
Sospa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
Slusaj crnko moram da te ispravam,ima luge od dyncorp sto spijat vo mali satori po 8 dusi ,e sega se siri bazava i mora da ne natiskaat negde ,taka da vo mojot sator ima luge od PPI od Dyn,i od supreeme.Ke vezbas vo MWR po gaki :))) |
||
![]() |
||
Crnko ![]() Група ![]() ![]() Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
Dobro be Gonzo... Aj, eve, ce pieme edno kafe u Viena na aerodrom... ne se ljuti:)
A ako ne sum u pravo, ja castam... |
||
|
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
Ako ne ste vo ista baza ic ne se raspravajte...Zavisi od baza do baza...A inace za pasosite se ima slucuvano vo Irak kaj subcontractori da im gi zemat pasosite...nisto cudno...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
|
Sospa... ti ne se smej, z's ce jades ladni jajca i ladno kafe...:):):)
Buttrefly... OK.. taka e.. Bas preeska im bev u sator, da im instaliram nesto na dvajca od niv sto zemaa laptop... I bas ubav televizor i DVD imaa vnatre... E, da,cetiri-petorica od niv lom se napravija... Jadejki pukanki... Ako ne mi veruvas, da ti slikam,a? A Master...Pa master se povlece nemozejki valjda da gleda kako site nie znaeme se.. ete, da ne e samo poradi tebe... Изменето од Crnko - 13.Февруари.2011 во 07:57 |
||
|
||
![]() |
||
butterfly8 ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
......
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:01 |
||
![]() |
||
Sospa ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
|
EEEEEEEE Crnko moj crnko :))))))))) |
||
![]() |
||
|
Toa sto se ebat kaj koj ce stigne, uste ne vidov nitu eden... Ako se taka kako so se smesteni, gleame koj gi smestuva... A PASOSITE... Pa dali ti Butterfly znaes kolkav prekrsok e da se odzeme pasos na rabotnik, u americka baza.. Znaes li...?... Sevo ova me naveduva da ne ti veruvam na nisto sto dosega kaza... |
||
|
||
![]() |
||
nostalgija ![]() Сениор ![]() ![]() сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
|
Пријателе ме интересира твоето лично мислење за супреме зошто вчера копав по форумот од почетокот и наидов на коментар од една девојка која е отидена баш преку супреме каде пишува дека е задоволна и дека сместувањето било ок,храната била супер и дека во шаторите на дајнакорп не било баш нај,нај.....Претпоставувам дека нема да ти претставува никаков проблем да ако може и со фотографии да ја представиш разликата мегу дајнакорп и супреме зошто лугето на форумот си ги толкуваат работите на свој начин.Како и да е никој не очекува да е сместен во Хилтон или Плаза,но сепак да е пристојно,нели.Поздрав
|
||
![]() |
||
butterfly8 ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
.....
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:03 |
||
![]() |
||
|
Ah, Butterfly... OK, Neka e taka kako so vikas. No nemoj da generaliziras. Po moe iskustvo, rabotite se BAS OBRATNO POSTAVENI... Imam i slika od VASITE satori DynCorp postaveno, pa moze da se vidi kolku e "ubavo" smestuvanjeto. No,veruvam deka ne e sekade taka, a i ti ne treba da generaliziras, ne e sekade taka... Изменето од Crnko - 12.Февруари.2011 во 00:04 |
||
|
||
![]() |
||
nostalgija ![]() Сениор ![]() ![]() сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
|
Хмммммммммм,интересна информсција пријателе.Навистина зошто скоро секој ден девојката која работи како ХР во Супреме ми прака маил со содржина,во стилот до каде се работите,ке доагате ли наскоро,документите ви се подготвени и сл.На форумот најдов една девојка која е задоволна од сместувањето во Супреме,така да сега твоите информации малку ме збунија.Но како и да е ке се обидам сега во Дајнакорп да си најдам работа по мојата струка и нормално добро платена бидејки не би сакал да ризикувам да го изгубам ова што го имам во моментот.Знам дека самиот си давам лажна надеж дека ке ме вработат како електричар во некоја од базите,знаејки дека нашите за жал работат работи кои не се од нивната струка и дека многу тешко се добива стручна работа како електричар,ИТ и сл.позиции.За крај ако не е тајна на колкава сума потпиша договор зошто мене ми понудија пред нова година 16300усд/годишно.Поздрав
|
||
![]() |
||
|
....
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:04 |
||
![]() |
||
rrrealen ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Da ne si greska kade mozam da zema 9600 za 200 usd da donesam 20.000
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |