|
Дали начинот на облекување има врска со верата? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мислам ке има убаво.Младите луге сакат да изгледат попривлекателно ,по модерно ,по ослободено.И во истото време си почитат религиjата. Докад во Саудитска Арабиja знаеме какое.Може ли во 21 век жената да нема право на глас.Да се облекува како сака...Да живи нормален живот?
|
|||
el_kevser
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 832 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од el_kevser - 17.Ноември.2009 во 23:02 |
|||
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
|
|||
el_kevser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da za zal taka e muhamed ne predupredil na toa kade rekol; moite sledbenici ke se razbolat so bolestite od site narodi zaprasaa; koi se tie bolesti'a toj rece drskost razusdanost natprevar vo imot natprevaruvanje vo trgovija omraza i zavidnost duri i blud. kako turcija sto ja navede kopira od evropa ddmek ima nesto ubavo vo toa |
|||
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тука нема прашанje....муслиманите го почитуват на 1000%.А христиените ич
|
|||
el_kevser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i vo hristijansto ima vese so religijata no prasanjetoe koj kolku go pocituva toa |
|||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па жените во исламскиот свет одат забулени.Даже во Близкиот Исток им се видат само очите.И тоа ако нее мода сврзана со религиjaта, што е?
ПП:Зошто не одат тако како во Турциja ,например?Нели и Турциja е исламска држава?Зошто они копират Европа ,а Во Близкиот Исток одат така ке им се смее цел свет? Изменето од емил - 17.Ноември.2009 во 22:52 |
|||
el_kevser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i ako imaz covecnost baram od tebe da se izvinis do site onie kjoi nosat hidzab muslimanki blagodaram pozdrav |
|||
|
|||
el_kevser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sto hristijanstvoto vi veli da se razgoluvate kako sto znam jas toa voospto ne go veli tuku spored (prvoto poslanie na pavle do korintjanite 11,6 veli AKO ZENATA NE SAKA DA SE POKRIE TOGAS NEKA SE STRIZI; AKO PAK E SRAMNO DA SE STRIZE ILI BRICE TOGAS NEKA SE POKRIE .. na sto vi zboruva ova na razgolenost ili na pokrivka da zemem primer kalugerkite za drugite hristijani ne vazat ok ako taka mislite toa sie vase razmisuvanje |
|||
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Токму така, мислам на последната твоја реченица.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
el_kevser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и продушкајте кој гинеколог ја закрпил вашата чесна сакана во хиџаб ,,, toa na kogo se odnesuva za site koi nosat hidzab mnogu dobro ti kazav deka ke ima rasipanost i nemoral pa i kaj muslimankite no malku mina se onie koi se iskreni vernici , no ti go upotrebuvaz zborot hidzab so sto gi omalozuvas i onie koi se iskreni vernici i vernicki , i sega te prasuvam sto vistinski i vo religiozen plan kako treba zenata da bide oblecena kazimi od hristijanska strana odgovorot ke bide da bide pokriena soodvetno propisite ili kako denesno vreme da se prati modata za razgoluvanje sto doveduva razgolenosta a sto pokrienata zena, i ne zaboravaj imame iskreni vernici i dvolicni vernici i vernicki koi prodavaat moral a se rasipani kako sto velis. |
|||
|
|||
Ebu Muaz
Група Регистриран: 04.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da vidime sto znaes, napisi kakva vrska ima
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добре.Во исламот облекуванjето има везе според религиjата.
|
|||
Ebu Muaz
Група Регистриран: 04.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema religija MUSLIMANSTVO,
religijata e I S L A M a vernikot MUSLIMAN/KA |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Муслиманството
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |