|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | ||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Тој глупав а таа пак ја претерала со ставањето на снимката на ју туб.
Или поентата и била да видат другите колку ја посакува некој.
Болна работа
|
||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Eeee fiks toa e bratce brzo srce davas i posle ko ke ti go skrsat ke placis,
a i taa pak direkt vo koren go stai razgovorot na ju tjub... |
||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
А кое сонце бе бара типот. Што се разлигавил ко дете мало.
Што љубов беше таа за две недели
А кој го ставил разговорот на ју туб и кој снимал?
|
||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Zenskava zasluzuva na klada da se pali, vakvo placene dosega nemam slusnato,....
Eve vi i linkovi od klipovite koi momentalno ja tresat Makedonija... http://www.youtube.com/watch?v=qfnM-GntCZU http://www.youtube.com/watch?v=xYtv5asRSnY&feature=related Dali Gravot zasluzuva vaka???? |
||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Изменето од Omar - 30.Мај.2009 во 20:47 |
||||||||
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |