|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 113> |
Автор | |
stefan senpai
Нов член Регистриран: 24.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi treba napisan Psiholoski profil vo forma na esej ili barem primer za predmet psihologija 4god.(Voved-fizicki karakteristiki
Glaven-karakterni osobini Zaklucok-nesto opsto za psiholoskiot profil i negovoto znacenje) Fala odnapred :) |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми текна на Сашко Коцев...
Во една прилика на Златна Бубама рече.-Охоооо! Еве ќе ти помогнам... Ќе си пишеш оти ја слушаш затоа што Орка од форум ти ја пуштил... Неколку минути откако ја постирал си започнал со нејзино преслушување... Биографијата да не сега ти ја префрлам со copy-paste можеш лесно да ја најдеш на гугле.. И тоа... |
|
Marko1994
Нов член Регистриран: 13.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam into da mi pomognete,nov sum na forumov i mi treba esej za muzikata shto ja slushame a vo esejot treba da sostoi pr.zoshto go/ja slushame,koga sme pocnale da go/ja slushame, nejzina/negova biografija,albumi i toa
|
|
gordmakedonec
Нов член Регистриран: 01.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво ми треба состав или концепт. Ми треба за писмена по македонски јази за прва година средно, на тема: Македонскиот јазик не пресушува постоел и ке постои.
Ми треба веднаш ако има некој онлајн нека ми помогне Фала однапред |
|
Aleksandar0256
Нов член Регистриран: 30.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravoo mi treba sostav za pismena rabota po makedonski jazik i literatura :
Ilijada Likot na Ahil Likot na Hektor blagodaram odnapred |
|
Bokaaa
Нов член Регистриран: 29.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво
Ако може некој да напише состав на тема: 1.Свет на изместени вредности 2.Да се победам себеси,значи сум успеал 3.Средношколските клупи-патоказ за понатаму однапред ви благодарам |
|
bida
Нов член Регистриран: 25.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво
Нова сум на форумов. Сакам да ве замолам за семинарска поврзана примена на Алкохоли во горивата, карактеристики, употреба на 45% алкохол во горивата. Ако некој сака да помогне нека пише во инбокс Благодарам однапред :) |
|
Kriti
Нов член Регистриран: 25.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба состав на тема: Зошто да не помогнам, утешам, израдувам...
Ве молам помош Писмената ми е за утре |
|
RedRose07
Нов член Регистриран: 22.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изработка на семинарски од сите области
Обработка на дела и ликови од дела итн итн https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D1%81%D0%B5%D0%B8-%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8/800971326659397?ref=hl Немаме листа на досега изработените семинарски, затоа што секоја се изработува индивидуално за тој што ќе ја нарача и една иста не може да ја добијат двајца Изменето од RedRose07 - 25.Март.2015 во 02:16 |
|
Youforia
Нов член Регистриран: 23.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво може ли состав на тема:
Љубов и убавина за секој во нашата татковина. Побрзајте ве молам за утре ми е. Благодарам однапред. |
|
Mcmimi
Нов член Регистриран: 23.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми требаат состави на темиве:
1. Некогаш победуваме, некогаш учиме - Гилгамеш 2. Никој неможе да се нарече среќен пред да дојде крајот на жиивотот - Цар Едип |
|
srednoshkolka
Нов член Регистриран: 21.Март.2015 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве замолувам , бидејки сум во фрка деноиве , дали некој кје може да ми напишсе барем еден состав од овие темии.. хитно ми е
Еве ги темите за писмена македонски: 1. Поигрувањето на боговите со судбината на луѓето преку жртвувањето на Антигона за чест на семејството( Цар Едип и Антигона) 2. Вистинското пријателство како поттик за потрага по бесмртноста( Гилгамеш) 3. Мудроста е поважна од силата( Илијада и Одисеја) |
|
Tami4
Нов член Регистриран: 13.Декември.2014 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze sostav na tema:
1.Ne mozeme da pravime golemi nesta no malite mozeme da gi pravime so golema ljubov 2.Nemozeme da izberime kade ke se rodime no mozeme da izbereme po koj pat ke cekorime 3.Bogatstvoto na covekot go cenime po brojot na negovite prijateli Ve molam pobrzo za ponedelnik e |
|
leoleo
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2014 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Zdravo... Mi treba sostav po makedonski jazik na tema -
-Првата љубов е слична на првиот снег : ретко некогаш останува- Ve molam pobrzajte mi treba za utre ( petok - 20.03.2015 ) Blagodaram odnapred.... |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |