IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Писмени состави,семинарски...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Писмени состави,семинарски...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 113>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 3 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
stefan senpai Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Април.2015
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefan senpai Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2015 во 19:58
Mi treba napisan Psiholoski profil vo forma na esej ili barem primer za predmet psihologija 4god.(Voved-fizicki karakteristiki
Glaven-karakterni osobini
Zaklucok-nesto opsto za psiholoskiot profil i negovoto znacenje)
Fala odnapred :)
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2015 во 22:57
Кон врв
Marko1994 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Април.2015
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko1994 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2015 во 22:50
Ve molam into da mi pomognete,nov sum na forumov i mi treba esej za muzikata shto ja slushame a vo esejot treba da sostoi pr.zoshto go/ja slushame,koga sme pocnale da go/ja slushame, nejzina/negova biografija,albumi i toa
Кон врв
gordmakedonec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Април.2015
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gordmakedonec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2015 во 20:12
Здраво ми треба состав или концепт. Ми треба за писмена по македонски јази за прва година средно, на тема: Македонскиот јазик не пресушува постоел и ке постои.
Ми треба веднаш ако има некој онлајн нека ми помогне
Фала однапред
Кон врв
Aleksandar0256 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Март.2015
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aleksandar0256 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2015 во 18:03
Zdravoo mi treba sostav za pismena rabota po makedonski jazik i literatura :
Ilijada
Likot na Ahil
Likot na Hektor
blagodaram odnapred
Кон врв
Bokaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Март.2015
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bokaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2015 во 22:50
Здраво
Ако може некој да напише состав на тема:
1.Свет на изместени вредности
2.Да се победам себеси,значи сум успеал
3.Средношколските клупи-патоказ за понатаму

однапред ви благодарам
Кон врв
bida Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Март.2015
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bida Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2015 во 17:45
Здраво
Нова сум на форумов. Сакам да ве замолам за семинарска поврзана примена на Алкохоли во горивата, карактеристики, употреба на 45% алкохол во горивата.
Ако некој сака да помогне нека пише во инбокс
Благодарам однапред
:)

Кон врв
Kriti Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Март.2015
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kriti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2015 во 09:41
Ми треба состав на тема: Зошто да не помогнам, утешам, израдувам...
Ве молам помош
Писмената ми е за утре
Кон врв
RedRose07 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Март.2015
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RedRose07 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2015 во 02:15
Изработка на семинарски од сите области
Обработка на дела и ликови од дела итн итн

https://www.facebook.com/pages/%D0%95%D1%81%D0%B5%D0%B8-%D0%A1%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8/800971326659397?ref=hl

Немаме листа на досега изработените семинарски, затоа што секоја се изработува индивидуално за тој што ќе ја нарача и една иста не може да ја добијат двајца   

Изменето од RedRose07 - 25.Март.2015 во 02:16
Кон врв
Youforia Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Март.2015
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Youforia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2015 во 16:22
Здраво може ли состав на тема:
Љубов и убавина за секој во нашата татковина.
Побрзајте ве молам за утре ми е. Благодарам однапред.
Кон врв
Mcmimi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Март.2015
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mcmimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2015 во 13:21
Ми требаат состави на темиве:
1. Некогаш победуваме, некогаш учиме - Гилгамеш
2. Никој неможе да се нарече среќен пред да дојде крајот на жиивотот - Цар Едип
Кон врв
srednoshkolka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Март.2015
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај srednoshkolka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2015 во 12:54
Ве замолувам , бидејки сум во фрка деноиве , дали некој кје може да ми напишсе барем еден состав од овие темии.. хитно ми е
Еве ги темите за писмена македонски:
1. Поигрувањето на боговите со судбината на луѓето преку жртвувањето на Антигона за чест на семејството( Цар Едип и Антигона)
2. Вистинското пријателство како поттик за потрага по бесмртноста( Гилгамеш)
3. Мудроста е поважна од силата( Илијада и Одисеја)
Кон врв
Tami4 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Декември.2014
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tami4 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2015 во 21:23
Moze sostav na tema:
1.Ne mozeme da pravime golemi nesta no malite mozeme da gi pravime so golema ljubov
2.Nemozeme da izberime kade ke se rodime no mozeme da izbereme po koj pat ke cekorime
3.Bogatstvoto na covekot go cenime po brojot na negovite prijateli

Ve molam pobrzo za ponedelnik e
Кон врв
leoleo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 18.Ноември.2014
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај leoleo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2015 во 11:16
Zdravo... Mi treba sostav po makedonski jazik na tema -
-Првата љубов е слична на првиот снег : ретко некогаш останува-
Ve molam pobrzajte mi treba za utre ( petok - 20.03.2015 ) Blagodaram odnapred....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,189 секунди.