|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Млад лав прв пат настапува во циркус и гледајќи во публиката го прашува својот стар татко : - Тато кои се овие ? Стариот искусно му одговара - Не се плаши сине тие се зад решетки
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Како абортира кокошка?
- Јајцето го снесува на бетон. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков тампон користи слоница? Овца!!!
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како се размножуваат ежовите? |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како животните одат на одмор?
Лавот сам. Тигарот со љубовница. А Мајмунот со жена. |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мечката направила список кои животни треба да ги протера од шумата и ги фрлила летките.
Земал волкот една и отишол кај мечката: Те молам остави ме уште две недели во шумата, и после си одам. Мечката го оставила и по две недели волкот се спакувал и си отишол. По некое време лисицата: Те молам остави ме уште еден месец, имам некои работи да завршам и си одам после. По еден месец и лисицата си заминала. Зајакот: Мечко, а да ме чкртнеш од списоков и да ти правам друштво во шумава. Мечката: Важи, нема проблем... |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си шетале слонот и глушецот.
Глушецот: Колку години имаш? Слонот: 5 месеци, а ти? - И јас 5 месеци. - Лелеее колку си мал во споредба со мене. - Да ама јас бев болен 2 месеци!! |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сахара на пладне. Јава бедуин на камила, пзпемоштеп од горештината, кога покрај него пролетува велосипедист. Бедуипот го запира и го прашува како може да јури по таква горештина.
"Во тоа е штосот, колку побргу јуриш ветерот повеќе те лади." Решава бедуинот да проба. Ја тера камилата по галоп, и така половина час, додека не цркнала. "Да му се невиди, се смрзна!" резигнирано заклучил бедуинот. |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Петел и кокошка гледаат телевизија. Почнува емисијата „Специјалитети од кујната“ и петелот вика:
-Ајдееее, пак ќе даваат хорор филм ! |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Што е тоа мало плаво на ѕид?
- Комарец во фармерки |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |