|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 9899100 |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Во голема дилема сум. Не е така лесно да се одбере еден од двата понудени одговори: ДА или НЕ? Како да и срцето веќе ми натежнува кон онаа страна од вагата каде што стои тегот на кој што пишува НЕ! Чудни чувства имам...измешани! Мислам дека што и да изберам едноставно ќе згрешам. Животот ме стави на тест кој треба да го решам, ме стави на крстопат и јас треба да одберам по кој пат ќе одам! Чувствувам дека некој ќе биде повреден. Или јас или другата личност. Трета опција нема. П.С. Внимавај што посакуваш - може да ти се исполни.... Damn right! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди, се повеќе мислам дека почнувам да станувам нормална..... како сите околу мене, заглавени во својата секојдневна рутина, во својот заморен круг кој продолжува да се врти без крај... идивиди, кај ми отиде тоа ненормалното ??
|
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава ја отварам за ние корисниците да ја користиме како онлајн дневник. Нешто во стилот - драг дневнику, драг идивиди.
Бидејќи толку време поминуваме на форумов, зошто да не би можеле и да му се пофалиме за нешто убаво, да му кукаме за нешто неубаво, да му го раскажеме денот, блабла ... Па, да почнам прва јас Драг ИДИВИДИ, Денеска ми се чини преседав на компјутер. Ах, морам да намалам. Утре ако е убаво времето (а ќе биде сигурно) ќе ги викнам пријателките на кафе и ќе прошетаме малку. Денеска ме болеше глава малку, ама ајде бре ќе ми помине (ми помина) како на кутре што викаат старите. Хехе. Нема ништо посебно и на интернетов. Виртуелен свет, далеку од реалниот. Добро е да седнеш да се релаксираш, да напишеш нешто (паметно ), да се дружиш со пријателите, да основаш нови пријателства, ама не да заглибиш во виртуелноста. Ај па и јас, ми оди филозофирање денеска. Туку, прееска ме фати една попладневна дремка и си подлегнав, се одморив. Море убаво се одморив за празников. Ајде од утре, пак на работа И секако, на сите Христијани им го честитам празникот Велигден, за многу години нека е, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Бидете ми поздравени |
|
Внеси реплика | страница <1 9899100 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |